Kulkenut Suomessa vasta kaksi vuotta – miten käy tänä vuonna? Coca-Colan suositun joulurekan kohtalo selvisi

Coca Colan virallinen joulurekka ensimmäistä kertaa Suomessa! 0:36
Katso: Videolla tunnelmia Coca-Cola-rekan ensiesiintymisestä Suomessa vuonna 2018.

Suosittu Coca-Cola-rekka ei ilahduta kansalaisia tänä vuonna vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Coca-Colan suosittu joulurekka ei poikkeusolojen vuoksi kierrä tänä vuonna missään päin maailmaa, kertoo yhtiö tiedotteessaan. Maailmalla Coca-Cola-rekkaa on nähty jo parin vuosikymmenen ajan, mutta Suomessa rekka on ehtinyt ilahduttaa suomalaisia vasta kahtena viime vuotena jakamalla kansalaisille ilmaisia juomia pysähdyspaikoillaan.

Joulumainoksia jo 100 vuotta

Coca-Cola on tunnettu joulumainoksistaan. Ensimmäinen joulumainos julkaistiinkin jo sata vuotta sitten 1920-luvulla. Joulurekka saattaa olla parkissa, mutta juhlavuotensa kunniaksi Coca-Cola käynnistää kuitenkin juhlavuoden kunniaksi kampanjan, jonka televisiomainoksen on ohjannut Oscar-palkittu ohjaaja Taika Waititi. Elokuvallisesta mainoksesta on tehty erikoispitkä 2,5 minuutin versio, jonka ensimmäinen ja ainoa esitys on 15.11. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman yhteydessä.

– Kuluva vuosi on ollut monille meistä rankka ja haluamme kannustaa ihmisiä jakamaan toisilleen jouluiloa. Karanteenioloissa ja sosiaalisen etäisyyden myötä toisten ihmisten seuraa ja läheisyyttä kaivataan ja arvostetaan. Tähän ajatukseen kiteytyy juhlavuotemme viesti, ”Sinä olet joulun paras lahja”, Suomen Coca-Colan viestinnästä vastaava Théa Natri sanoo tiedotteessa.

– Suuri yhteinen joulu kaikkien läheisten kanssa ei ehkä ole tänä vuonna mahdollinen, mutta voimme miettiä muita erilaisia tapoja jakaa aikaa läheisillemme, Natri muistuttaa.

Lue uusimmat artikkelit aiheesta joulu!

Lähde: Coca-Cola

Lue myös:

    Uusimmat