Mainos

Kuljettaja oli tuhoisan onnettomuuden jälkeen huolissaan vain autostaan: "Jos hän olisi välittänyt, hän olisi auttanut"

Tuhoisasta auto-onnettomuudesta löytyi karmiva, puhelimella kuvattu video.

16-vuotias Samantha Raudales joutui syyskuussa 2017 Kansasissa kolariin, joka vei hänen henkensä. Isä oli ajamassa tyttöä yllätyssyntymäpäiväjuhliin, kun onnettomuus tapahtui.

Samanthan isä sai vakavia vammoja ja vaipui niiden seurauksena koomaan. Toisen onnettomuudessa mukana olleen perheen kolmevuotias lapsi kuoli. 

Onnettomuudesta puhelimella kuvatulla, karmealla videolla kolarista syytetty mies ei näytä lainkaan välittävän muista onnettomuuteen joutuneista. Sen sijaan hän vaikuttaa tutkivan ja siivoavan autoaan onnettomuuden jäljiltä.

– Minua vihastuttaa, koska hän olisi voinut auttaa. Videolta selviää, ettei hän välitä, Samanthan sisko Laurie Ordonez kommentoi.

– Hän oli huolissaan vain autostaan. Se on raivostuttavaa. Jos hän olisi välittänyt, hän olisi auttanut. Se on itsekkyyttä. Et välitä kestään paitsi itsestäsi, ja se saa minut raivostumaan, koska nyt vanhempani on tuhottu, perheemme on tuhottu emmekä saa takaisin siskoani tai kolmevuotiasta (lasta).

Mies ei kommentoinut toimintaansa kameralle. Poliisi pidätti epäillyn, mutta päästi hänet testien jälkeen vapaaksi. Syytteistä päätetään myöhemmin.


Lähde: Fox4kc.com

***

0:30

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.