Kuin halvasta kauhuelokuvasta! Kamerasta paljastui hyytävä näky – vauvaa nimitetään riivatuksi: "Näyttöni värisi, kun avasin tämän"

1:12
Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Tämä lista on sinulle!

Kameralla varustetun itkuhälyttimen ostaminen saattoi olla pienen vauvan vanhemmilta vikatikki.

Elise Bannister on ponnahtanut julkisuuteen julkaistuaan viraaliksi nousseen kuvan vauvastaan, jonka monet irvailevat olevan ”riivattu”. Useiden muiden vauvojen tapaan pieni Finn ei nimittäin näytä enkelimäiseltä vaan enemminkin demoniselta.

Elise oli ostanut kameralla varustetun itkuhälyttimen, jolla voisi vahtia kehdossaan makaavaa vauvaansa. Kun äiti näki, miltä hänen pienokaisensa kamerassa näyttää, hän ei voinut lakata nauramasta.

Vanhemmat kirjoittavat kuvan yhteydessä, että itkuhälyttimen osto oli virhe. Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Kun käynnistin sen [itkuhälyttimen] ensimmäisen kerran ja näin Finnin vain hiljaa tuijottamassa kameraa kuin halvassa kauhuelokuvassa, repesin nauramaan, Elise kertoo yhdysvaltalaiselle TODAY-sivustolle.

Elise nappasi kuvan ”riemukkaan pelottavaksi” luonnehtimastaan näystä ja jakoi sen sosiaalisessa mediassa.

Somessa vauvaa epäillään "riivatuksi"

Twitterissä kuva keräsi nopeasti suuren yleisön. Tätä kirjoittaessa kuva on kerännyt yli 410 000 tykkäystä ja 83 900 uudelleentwiittausta.

– Onnittelut paketillisesta demonista energiaa, eräs Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

– Onko vauvasi kastettu? Jos on, haluatte ehkä kokeilla uudestaan. Ensimmäinen kerta ei selvästi toiminut, toinen irvailee.

– Näyttöni värisi, kun avasin tämän kuvan, kolmas kommentoi.

– Rehellisesti sanoen itkuhälytin on varmasti kunnossa, mutta vauvanne on riivattu, neljäs naljailee.

Osa Twitter-käyttäjistä on antanut ”riivatun” vauvan vanhemmille vertaistukea lähettämällä vauvakameroiden omista lapsistaan ottamia kuvia. 

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Vauvakamerat ovat saaneet aikaan pelottavan näyn ennenkin. Kerroimme aiemmin äidistä, joka huomasi kammottavan hahmon nukkuvan lapsensa vieressä – sitten hupaisa totuus paljastui

Lähteet: TODAY, Fox News, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja