Kruunaa asusi nahkaisilla yksityiskohdilla – ota mallia Demi Lovatolta!

Musiikkialan moniosaaja Demi Lovato näyttää mallia siinä, kuinka musta nahka tuo asuun persoonallisuutta. Vaikka asu olisi kokomusta, tuo musta nahka asuun räväkkyyttä ja piristystä – oikein yhdistettynä.

Laulaja Demi Lovato, 20, sonnustautui kokomustaan asuun Kaliforniassa Fox-kanavan järjestämissä juhlissa. Tummanpuhuvaa asukokonaisuutta piristivät mustat nahkaiset yksityiskohdat. Ota mallia Lovaton trendikkäästä tyylistä ja valitse yllesi rohkeasti nahkaa!

Lovato on rohkea pukeutuja ja tämä näkyi hänen tyylissään myös vastikään järjestetyissä juhlissa: tähti oli valinnut ylleen nahkahousut. Lovaton esimerkin mukaisesti pitkähelmaisen paidan tai jakun kanssa yhdistettynä hurjan räväkät nahkaisetkaan housut eivät pistä silmään, vaan asettuvat osaksi asukokonaisuutta. Nahkahousuja ei tarvitse pelätä!

Markkinoilla on tänä päivänä paljon asuja, joita koristavat mustat nahkaiset yksityiskohdat. Kuten Lovaton tyyli osoittaa, nämä nahkaisin yksityiskohdin piristetyt vaatekappaleet ovat varma ja näyttävä valinta – ja tuovat asuun aavistuksen verran persoonallisuutta.

Statement-koru ja mustat sirot kengät täydensivät Lovaton tumman asukokonaisuuden. Onkin hyvä pitää mielessä, että kengillä on hyvin tärkeä rooli asukokonaisuudessa – etenkin jos paljaat nilkat kiinnittävät huomion jalkoihin, kuten Lovaton asussa. Statement-koruja on niin ikään tarjolla nyt hurjasti, ja omaan tyyliin sopivia valtaviakin koruja kannattaa kokeilla rohkeasti – se uusi lempikoru saattaa hieman yllättäenkin olla näin loppukesästä valtava!

AVA on myösFacebookissa, TwitterissäjaInstagramissa– tutustu!

Lisää asiaa muodista Carrien päiväkirjat -sarjassa:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lue lisää:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja