Koomikko vitsaili Frendit-tähti Matthew Perryn -kuolemasta – somessa raivostuttiin: "Halveksuttavaa"

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta 1:35
Matthew Perry kuoli 54-vuotiaana lokakuussa 2023.

Koomikko Hans Kim on saanut rajuakin kritiikkiä vitsailtuaan Matthew Perryn kuolemasta.

Koomikko Hans Kim on saanut runsaasti kritiikkiä vitsailtuaan stand up -keikallaan edesmenneen Frendit-tähden Matthew Perryn kuolemasta. Perry löydettiin kuolleena kotinsa porealtaasta Los Angelesissa 28. lokakuuta.

Kim jakoi muun muassa Instagram- ja TikTok-tileilleen stand up -keikaltaan taltioidun, kritiikkiä keränneen videon, jossa hän puhuu Perrystä ja tämän kuolemasta.

– Ikävä kuulla, että mahtava Matthew Perry kuoli yksin porealtaassa. Tyyppi, joka esiintyi Frendit-nimisessä ohjelmassa, olisi voinut itse kaivata muutamaa, Kim sanoo videolla vapaasti suomennettuna.

– Kuka olisi tiennyt, että alkutekstit olivat hänen avunhuutonsa? hän jatkoi viitaten Frendit-sarjan legendaariseen alkutunnariin, jossa sarjan tähdet ilakoivat suihkulähteessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kimin postaamien videoiden perusteella hänen Matthew Perry -aiheiset vitsinsä saivat paikalla olleen yleisön puhkeamaan aplodeihin ja nauruun. Sosiaalisessa mediassa vitsejä on kuitenkin myös kritisoitu paikoin rajustikin.

Muun muassa TikTokissa moni kommentoija on sitä mieltä, että Kim heitti vitsinsä liian pian Perryn kuoleman jälkeen.

– Tämä on halveksuttavaa, yksi kommentoi.

– Sinulla ei selvästikään ole enää hyvää materiaalia jäljellä. Jos sinulla oli sellaista ollenkaan. Tämä ei ole komediaa. Tämä on todella mautonta. Aika etsiä uusi ammatti, toinen kirjoittaa.

Mielestäni on parempiakin aiheita joista tehdä komediaa, kuin jonkun äskettäinen kuolema, kolmas huomauttaa.

Kommenttien joukossa on kuitenkin myös paljon Kimiä puolustavia viestejä. Osa kirjoittaa uskovansa, että Perry olisi pitänyt vitsejä hauskoina.

Luulen, että Matthew olisi nauranut, yksi kommentoi.

– Lepää rauhassa Matthew Perry. Tämä vitsi olisi todennäköisesti saanut hänet hymyilemään. Hänellä oli hyvä huumorintaju, toinen säestää.

– Komedialla ei ole rajoja, kolmas kirjoittaa.

Perry laskettiin haudan lepoon Los Angelesissa sijaitsevalle Forest Lawn Memorial Park -hautausmaalle 3. marraskuuta. Näyttelijän yksityisiä hautajaisia vietettiin perheen ja ystävien kesken, ja paikalle saapuivat muun muassa Perryn Frendit-kollegat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer  ja Matt LeBlanc.

Lue myös:

    Uusimmat