Lisa Kudrow jakoi liikuttavan muiston Matthew Perrysta: "Lihakset kipeytyivät ja kyyneleet valuivat pitkin kasvojani"

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta 1:35
Näin Frendit-tähti Matthew Perryn kuolemasta uutisoitiin 29. lokakuuta.

Lisa Kudrow julkaisi sosiaalisessa mediassa tribuutin edesmenneelle Frendit-kollega Matthew Perrylle.

Edesmenneen näyttelijä Matthew Perryn  Frendit-kollega Lisa Kudrow  julkaisi keskiviikkona 15. marraskuuta Instagram-tilillään yhden varhaisimmista yhteisistä muistoistaan Perryn kanssa. Perry menehtyi äkillisesti 54-vuotiaana 28. lokakuuta.

Julkaisussaan Kudrow kertoo, kuinka hän ja Perry alunperin tutustuivat Frendit-tuotannon alkuvaiheilla pokerinpelaamisen myötä. Kirjoituksensa yhteydessä Kudrow julkaisi polaroid-kameralla otetun vanhan yhteiskuvan Perryn kanssa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Teit siitä niin hauskaa, kun alun perin tutustuimme toisiimme. Kiitos siitä. Kiitos, että sait minut nauramaan niin kovasti jollekin sanomallesi, että lihakset kipeytyivät ja kyyneleet valuivat pitkin kasvojani joka päivä, Kudrow kirjoittaa päivityksessään. 

– Kiitos avoimesta sydämestäsi kuusisuuntaisessa suhteessa, joka vaati kompromisseja ja paljon "puhumista". Kiitos siitä, että ilmestyit töihin vaikka et ollut kunnossa, ja sitten olit täysin loistava. Kiitos parhaista 10 vuodesta, joita ihminen voi saada. Kiitos, että luotit minuun. Kiitos kaikesta siitä, mitä olen oppinut armosta ja rakkaudesta tuntemalla sinut. Kiitos ajasta, jonka sain viettää kanssasi, Matthew. 

Sekä Kudrow että Perry tähdittivät Frendit-sarjaa sen kymmenen tuotantokauden ajan vuosina 1994-2004. Kaksikon lisäksi sarjan ydinkaveriporukkaan kuuluivat näyttelijät Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox sekä Matt LeBlanc

Perry laskettiin haudan lepoon Los Angelesissa sijaitsevalle Forest Lawn Memorial Park -hautausmaalle perjantai-iltapäivällä 3. marraskuuta. Paikalla yksityisissä hautajaisissa olivat Perryn perheenjäsenten lisäksi kaikki muut viisi Frendit-sarjan päätähteä.

Frendit-kollegat antoivat medioille samalla viikolla yhteisen tiedotteen koskien ystävänsä poismenoa. 

– Olemme surun murtamia Matthew'n poismenosta. Olimme paljon enemmän kuin työtovereita. Olimme perhe, he kirjoittivat CNN-sivuston mukaan. 

– On paljon sanottavaa, mutta nyt otamme aikaa surulle ja tämän käsittämättömän menetyksen käsittelylle. Aikanaan sanomme lisää, kun pystymme siihen. Nyt ajatuksemme ja rakkautemme on Mattyn perheelle, ystäville ja kaikille ympäri maailmaa, jotka rakastivat häntä. 

Perry löydettiin kuolleena kotinsa porealtaasta. Hänen kuolinsyytään ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. 

Lue myös:

    Uusimmat