Matthew Perry laskettiin haudan lepoon – Frendit-kollegat saapuivat hyvästelemään ystävänsä

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta 1:35
Näin Matthew Perryn kuolemasta uutisoitiin sunnuntaina 29. lokakuuta

Frendit-sarjasta tuttu näyttelijä Matthew Perry on laskettu haudan lepoon kuusi päivää hänen kuolemansa jälkeen.

Edesmennyt Frendit-tähti Matthew Perry laskettiin haudan lepoon Los Angelesissa sijaitsevalle Forest Lawn Memorial Park -hautausmaalle perjantai-iltapäivällä 3. marraskuuta. Asiasta uutisoivat useat yhdysvaltalaismediat, muun muassa Page Six.

Näyttelijän yksityisiä hautajaisia vietettiin perheen ja ystävien kesken, ja paikalle saapuivat muun muassa Perryn Frendit-kollegat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer  ja Matt LeBlanc.

Perryn Frendit-kollegat antoivat medioille alkuviikolla yhteisen tiedotteen koskien ystävänsä poismenoa. 

– Olemme surun murtamia Matthew'n poismenosta. Olimme paljon enemmän kuin työtovereita. Olimme perhe, he kirjoittavat CNN-sivuston mukaan. 

– On paljon sanottavaa, mutta nyt otamme aikaa surulle ja tämän käsittämättömän menetyksen käsittelylle. Aikanaan sanomme lisää, kun pystymme siihen. Nyt ajatuksemme ja rakkautemme on Mattyn perheelle, ystäville ja kaikille ympäri maailmaa, jotka rakastivat häntä. 

Perry löydettiin kuolleena kotinsa porealtaasta Los Angelesissa 28. lokakuuta, ja hänen kuolinsyytään tutkitaan parhaillaan. CNN:n mukaan Perryn kuolinsyyn selvittäminen vaatii lisätutkimuksia.

Los Angelesin kuolemansyyntutkijan ohjeiden mukaan tapauksissa, joissa kuolinsyytä ei voida määrittää ruumiinavaushetkellä, kuolinsyytodistusta lykätään siihen asti, kunnes lisätutkimukset on saatu päätökseen.

CNN:n mukaan ruumiinavaus on siis suoritettu, mutta tutkijat odottavat toksikologisten raporttien tuloksia selvittääkseen Perryn kuolinsyyn. Tällaisten raporttien valmistuminen voi kestää viikkoja.

Lue myös:

    Uusimmat