Kommentti: Love Islandin viimeinen parinvalinta ei tuottanut yllätyksiä – epätodennäköisin pari on kuitenkin matkalla kohti vuoden suurinta rakkaustarinaa

1:31
Love Island Suomi -Eetu piti kauden koskettavimman puheen Sofialle viimeisessä parinvalinnassa

Love Island Suomen -pareista suurin mahdollisuus mahtavaan rakkaustarinaan on Sofialla ja Eetulla.

Love Island Suomi-ohjelmassa nähtiin torstai-iltana kauden viimeinen parinvalinta. Miehet valitsivat parinsa ja tulipaikalla kuultiin toinen toistaan koskettavampia puheita. Kyyneleet olivat herkässä niin rakkauden saaren asukkailla kuin katsojilla.

Yllätyksiä tilaisuudessa ei nähty käytännössä lainkaan. Saarella on jo viikkojen ajan ollut monta vahvaa paria, joita ei ole juurikaan edes yritetty saada erilleen muiden sinkkujen toimesta.

Saarella on nähty usean mahdollisen kauniin rakkaustarinan alku. Tällä hetkellä vahvimmat parit ovat Sofia ja Eetu, Nikita ja Tommy, Vanessa ja Reetusekä Jenni ja Juho. Pian nämä parit siirtyvät Espanjan rakkauskuplastaan todellisuuteen, kun he palaavat Suomeen. Sitten oikeasti nähdään, kenen tarina kestää.

Suurin luotto itselläni on Sofiaan ja Eetuun. Kaksikko on ollut pari lähes alusta asti, ja heidän suhteensa on kasvanut pikkuhiljaa, kiirettä pitämättä, mutta kuitenkin tasaisen varmasti. Kun tapasin sinkut erillään ennen kauden alkamista, en olisi koskaan arvannut, että nämä kaksi löytävät toisensa. Nyt se kuitenkin vaikuttaa olevan mitä järkevin yhtälö.

Eetu sulatti koko Suomen sydämen, kun hän tunnusti herkistyneenä sekä erittäin jännittyneenä eilisessä parinvalinnassa olevansa rakastumassa Sofiaan. Mies kertasi syitä sille, miksi Sofian kanssa on niin hyvä olla. Sofia otti puheen vastaan selkeästi liikuttuneena. Myöhemmin kaksikko totesi toisilleen, etteivät he saata uskoa löytäneensä toistensa kaltaiset ihmiset. Toivon ja haluan todella uskoa, että tämä tarina kantaa vielä pitkälle.

Tommy ja Nikita puolestaan ovat olleet pari koko tuotantokauden ajan, sen ensimmäisestä päivästä lähtien. Parin suhde on ollut todellista vuoristorataa, sillä kumpikin on erittäin voimakas ja vahvatahtoinen persoona.

Tommyn ja Nikitan suurin ongelma on tuntunut olevan se, että yhteistä aaltopituutta ei ole aina tahtonut löytyä ja turhautuminen on tapahtunut nopeasti. Tähän mennessä vaikeat tilanteet on kuitenkin aina selätetty, ja tällä hetkellä pari on jälleen erittäin ihastuneen oloinen.

Palattuaan Suomeen parin on oltava kärsivällinen, kuunneltava toisiaan sekä tuotava omat tunteensa ja mietteensä reilusti esille. Heillä on mahdollisuus olla yksi vuoden suurimmista rakkaustarinoista, tai sitten arki voi olla liikaa. Toivon, että villan ulkopuolella kaksikko ei anna turhautumiselle valtaa, vaan pysyy rauhallisena yrittäen saada suhteensa toimimaan. 

Vanessa ja Reetu olivat villan ensimmäinen pariskunta, jotka tunnustivat tällä kaudella olevan rakastuneita toisiinsa. Olin erittäin yllättynyt myös silloin, kun he päätyivät yhteen. Suoraan sanoen en olisi koskaan uskonut näin käyvän. Mutta sehän onkin koko Love Islandin herkullisin ydin: et koskaan tiedä, mitä voi tapahtua.

Reetun ja Vanessan kasvava suhde on ollut hellyttävää katseltavaa, välillä jopa ällösöpöä. Heidän kohdallaan on todella vaikeaa ennustaa, mitä villan ulkopuolella tapahtuu. He muistuttavat tavallaan mielestäni ensimmäisen kauden Villeä ja Pauliinaa. Pari tunnusti tuolloin rakkauttaan toisilleen jo villassa ja he lähtivät sieltä yhdessä vahvan oloisina. Jo muutama kuukausi myöhemmin heidän tiensä kuitenkin erkanivat. Toivottavasti Reetu ja Vanessa eivät ota tästä toisintoa.

Sitten Juho ja Jenni. Love Islandin katsojat sekä saaren asukkaat ovat spekuloineet suhteen alusta saakka, ovatko Juhon tunteet aitoja, vai pelaako mies voittaakseen Love Islandin toisen kauden katsojien suosikkisaarelaisen Jennin siivellä. Vastaus tähän selviää todennäköisesti erittäin pian kauden loppumisen jälkeen.

Juho on vakuuttanut olevansa oikeasti ihastunut Jenniin. Mies kertoi viimeisessä parinvalinnassa, ettei ole koskaan tavannut yhtä aitoa ihmistä kuin Jenni. Jennin tunteet eivät ole jääneet epäselviksi: hän todella on ihastunut Juhoon ja toivoo suhteen kantavan. Heidän tarinansa lopputulosta odotetaan kuin kuuta nousevaa.

Loput parit, Michelle ja Oliver, Janita ja Joel sekä Sanni ja Aku ovat todellisia kysymysmerkkejä. Oliver on ollut eittämättä mies, jolla on ollut eniten vientiä koko Love Island -villassa tällä kaudella. Hän ei ole kuitenkaan päässyt puusta pitkälle, vaan vaikuttaa olevan edelleen erittäin arpeutunut viikkojen takaisesta säädöstään Nean kanssa.

Oliver vakuutti viimeisessä parinvalinnassa vierelleen pyytämälleen Michellelle, että kaksikko on lupaavalla tiellä ja heillä on aikaa saada suhde käyntiin myös kotiin palattuaan. Tämä kuitenkin vaatii sen, että Oliver ottaa itseään niskasta kiinni, laittaa asioita tapahtumaan sekä uskaltaa antautua. Michelle ja Oliver voivat saada rakkaustarinansa aluilleen, mikäli Oliver lopettaa oman vaiheilunsa.

Janita ja Joel sekä Sanni ja Aku ovat toistaiseksi vielä suurempia mysteerejä. Parit eivät tunne vielä toisiaan kovin hyvin, joten on erittäin vaikeaa sanoa, miten heidän käy. Voi olla, että heidän puoleltaan nähdään vielä todellisia yllätyksiä. Tai sitten ei.

Minä sekä Suomen televisiokansa jäämme odottamaan erittäin suurella mielenkiinnolla ja jännityksellä, kenestä kehkeytyy tämän vuoden suurin Love Island -rakkaustarina. Kaikki on mahdollista.

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja