Näin viimeinen koskettava parinvalinta eteni – tässä ovat Love Islandin lopulliset parit

1:31
Onko tässä Love Island -saaren koskettavin puhe?

Love Island Suomi -ohjelmassa nähtiin toisen tuotantokauden viimeinen parinvalinta.

Love Island Suomi -ohjelmassa eletään toiseksi viimeistä viikkoa ja torstai-iltana oli aika kauden viimeiselle parinvalinnalle. Uusia asukkaita ei villaan enää astele, vaan tästä eteenpäin villasta putoaa pareja finaalin lähestyessä. 

Illan ensimmäisessä parinvalintavuorossa oli Juho, joka valitsi parikseen Jennin. Kaksikko on pitänyt yhtä jo usean viikon ajan ja tunteet heidän välillään ovat vaikuttaneet kasvavan. 

– En ole enää kiinnostunut susta, mä olen ihastunut, Juho tunnusti perustellessaan valintaansa. 

Seuraavana valintavuorossa oli Tommy, jonka valinta tuskin tuli kellekään yllätyksenä. Tommy pyysi vierelleen Nikitan, jonka pari on ollut ensimmäisestä päivästä lähtien. 

– Tällä ihmisellä on niin paljon eri värejä, että musta tuntuu, että olen raapaissut vain osaa näistä väreistä, Tommy kertoi. 

Tämän jälkeen Reetu valitsi Vanessan. Pari tunnusti hiljattain toisilleen rakastavansa toisiaan. 

Oliver valitsi parikseen Michellen, jolle vakuutteli puheessaan, että kaksikko on hyvällä tiellä, vaikka suhde on alkanut pikkuhiljaa. Oliver totesi, että kaksikolla on kyllä aikaa jatkaa yhteistä polkuaan myös rakkauden villan ulkopuolella. 

Sitten valintavuorossa oli Eetu, joka piti illan kauneimman ja koskettavimman puheen valitessaan Sofian parikseen. 

– Mie oon tavannut täällä semmoisen ihmisen, kenen kanssa voi nauraa ihan kyyneleet silmissä illalla nukkumaan mennessä ja herätä sama nauru naamalla. Olen tavannut semmoisen ihmisen, kenelle haluan tehdä asioita. Ja olen tavannut semmoisen ihmisen, johon olen rakastumassa, Eetu myönsi herkistyneenä ja kyynelsilmin. 

Katsojien äänestämänä tällä viikolla villaan palannut Joel valitsi Janitan, joka vaikutti olevan varsin tyytyväinen valintaan, vaikka parin välillä ei ole vielä romantiikkaa nähty. 

Viimeisenä valintavuorossa oli Aku, joka valitsi parikseen viimeiseksi jääneen Sannin. Heidänkään välillään ei ole kuumia tunteita nähty, mutta Akun mukaan kaikki voisi olla mahdollista. Päättäessään puheensa Aku alkoi laulaa Sannille yllättäen Nopsajalan kappaletta Lupaan olla.

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja