Riitaisa Love Island -pari teki jälleen sovun – hempeilevät koskettavalla tavalla: "Nyt se on täydellinen mun makuun"

Love Island Suomi -ohjelman Tommy ja Nikita ovat jälleen löytäneet yhteisen sävelen. 

Love Island Suomi -ohjelman Nikita ja Tommy ovat pitäneet yhtä heti rakkauden saarelle saapumisestaan lähtien. Pariskunnan tunteet ovat syventyneet jatkuvasti, mutta ongelmilta ja yhteenotoilta ei ole kuitenkaan vältytty. 

Viime viikolla parin yhteiselo oli melko riitaisaa, mutta tällä viikolla Nikita ja Tommy vaikuttavat jälleen tehneen sovun keskenään. Nyt ihastusta ja romantiikkaa on jälleen ilmassa runsain mitoin, kun kaksikko on hempeillyt keskenään sen mitä on vain ehtinyt. 

– Tämä aamu on ollut oikein hyvä. Nikita on ollut aivan ihana nyt. Nyt se on täydellinen mun makuun. Tänään mä voisin keskittyä siihen, että sanoisin paljon kauniita asioita Nikitalle, Tommy pohtii villalla. 

Kaksikko keskustelee suhteestaan myös keskenään ja Tommy toteaa naiselle tämän olleen edellisenä päivänä aivan "superihana". Perään mies tunnusti pitävänsä Nikitasta erittäin paljon, joka totesi saman takaisin tälle. 

– Kyllä mä uskon, että meillä on varmaan aika sama tunneaste molemmin puolin. Voi olla, että Tommy tykkää vielä enemmän, kuin minä, koska hän on aina kaikessa parempi kuin minä, niin se varmaan tykkääkin musta enemmän kuin minä. Joku taas, missä se voi voittaa, Nikita nauraa. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Rakkauden saarella suhdesopat kiehuu – kertaamme viikon kiihkeimmät käänteet suoraan Love Island -villalta 5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat