Rakastuneen Love Island -parin pilvilinna särkyy palasiksi – kaunotar itkee lohduttomana: "Mitä sun päässä liikkuu, että sanot mulle tuollaista?"

1:42
Seesteinen ja ihana aamu muuttuu yllättäen taistelutantereeksi, jossa kyyneleitä vuodattaa tällä kertaa Vanessa. Sanni riemuitsee tulevista treffeistä Akun kanssa ja riemu on molemminpuolinen

Love Island Suomi -villalla Vanessan ja Reetun välit kiristyvät yllättäen. 

Love Island Suomi -ohjelmassa nähtiin torstai-iltana kauden viimeinen parinvalinta, jossa muun muassa Reetu valitsi tuttuun tapaan Vanessan parikseen tälle rakkauttaan tunnustaen. 

Pari on liidellyt pitkään omassa rakkauskuplassaan, ja illalla nähtävässä jaksossa nähdäänkin Vanessan kertovan, että hän on tällä hetkellä erittäin rakastunut ja onnellinen. Kaksikon onni särkyy kuitenkin pian yhtäkkiä ja arvaamatta. 

– Mitä sun päässä oikein liikkuu, että sä edes sanot mulle tuollaista? Koska sä olet oikeasti mulle ihan vitun tärkeä henkilö. Mä en sun suusta oikeasti... Vanessa sanoo Reetulle murtuessaan kyyneliin. 

Reetu poistuu tilanteesta tuohtuneena ja kiroillen. Vanessa kertoo myöhemmin, ettei Reetu vaikuta haluavan edes keskustella naisen kanssa tilanteesta. 

– Antaa sitten olla, Vanessa itkee. 

Reetun mukaan tilanteessa on hänen mielestään ymmärretty asioita väärin tarkoituksella. 

– Kaikki varmaan luulee, ettei Vanessa sano ikinä mitään tyhmää. Se ero on vaan se, että mä en tee siitä mitään vitun numeroa, Reetu tilittää. 

Jaksossa nähdään myös onnellisia ja innostuneita hetkiä, kun vastikään pariksi tulleet Aku ja Sanni pääsevät treffeille. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja