Love Island -pari Ville ja Pauliina päätyivät eroon: "Suhteemme oli tosi ihana"

0:55
Tältä näytti Love Island Suomi -sarjan ensimmäinen jakso!

Love Island Suomi -sarjasta toisensa löytänyt pari on päättänyt jatkaa erillään.

Love Island Suomi-sarjan finaalipari Pauliina ja Ville ovat päätyneet eroon. MTV Uutisten haastattelussa Ville ja Pauliina kertovat, että parilla oli villasta paluun jälkeenkin ihanaa yhdessä. Jossain vaiheessa tuli kuitenkin tunne, etteivät tarpeet ja ajatusmaailmat kohtaa.

– Kaikki oli periaatteessa jees ja Pauliina on tosi ihana nainen, minulla ei ole hänestä mitään pahaa sanottavaa. Haluan sellaisen fiiliksen, että hän on loppuelämäni nainen, mutta se sitten jotenkin vain jäi, Ville avaa eroamisen taustoja.

– Aika nopeasti rupesi huomaamaan ulkomaailmassa, että meillä on tosi erilaiset arvot, unelmat ja toiveet tulevaisuuden kannalta. Meillä ei ollutkaan niin paljon yhteistä, mitä olimme siellä villassa ajatelleet, Pauliina kertoo.

Eropäätös tehtiin hyvissä merkeissä ilman draamaa. Pariskunta päätyi keskustelemaan suhteensa tulevaisuudesta ja päätti keskustelujen päätteeksi jatkaa kavereina. Pauliina on erityisen kiitollinen siitä, että he pystyivät keskenään keskustelemalla käymään eropäätöksen läpi sen sijaan, että asiaan olisi liittynyt riitoja.

– On tosi hyvä, että pystyimme ihan keskustelemalla käymään tämän läpi, Pauliina toteaa.

– Molemmille jäi hyvä fiilis. Tai ei tietenkään hyvä fiilis, kun oli sellainen ainutlaatuinen kokemus, josta ei haluaisi luopua, Ville toteaa.

Entisen pariskunnan välit ovat tällä hetkellä hyvät. Molemmat muistelevat suhdetta eron jälkeenkin lämmöllä. 

– Suhteemme oli tosi ihana. Villassa meillä oli tosi kivoja hetkiä ja ihanaa, villan jälkeenkin ehdimme tehdä kaikenlaista, Ville kertoo.

– Kavereina jatketaan. Oli todella hieno kokemus, enkä minä kadu mitään, Pauliina summaa.

Love Islandilla tavannut pari tutustui toisiinsa ja pariutui heti ohjelman alussa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja