Kolmevuotias sai halloween-karkkien seassa lääkkeitä – kiidätettiin sairaalaan: "Luulin, että hän kuolisi"

1:11
Pyllyä näyttävä halloween-pihakoriste aiheutti naapurustossa tyrmistystä Yhdysvalloissa

Australialaislapsi sai halloween-karkkien sijaan lääkepillereitä, joiden vuoksi hän joutui sairaalaan.

Melbournelaisäiti joutui kokemaan jokaisen vanhemman pahimman painajaisen, kun hänen halloween-kierroksella käynyt lapsensa sai karkkien seassa ikävän yllätyksen.

Esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Australiassa lapset kulkevat halloweenina ovelta ovelle anomassa karkkia, ja myös 3-vuotias Abbey Robe oli kierroksella sisarustensa kanssa syksyllä 2019. Mukana oli äiti Tara.

Alkoi yskiä "pahojen karkkien" takia

Tara oli juossut toisen lapsen perään, kun kuuli yllättäen Abbeyn yskivän. Tara palasi tarkistamaan tyttärensä voinnin. 9newsin mukaan lapsi valitti huonoa oloa ja kertoi äidille, että karkit olivat "pahoja".

Kauhukseen Tara havaitsi, että tyttö oli syönyt "karkkeja", jotka olivat muovipussissa ja näyttivät pillereiltä. Hän kauhistui.

Kiidätettiin sairaalaan

Tara soitti hätänumeroon ja Abbey kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Äidin mukaan tytön kunto romahti matkalla sairaalaan, eikä hän enää herännyt.

– Luulin, että hän kuolisi. Ne olivat pillereitä, enkä tiennyt, millaisia. Se olisi voinut olla todella inhottavaa, Tara kuvailee.

Kuvassa Tara tyttärensä vierellä sairaalassa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Viranomaisten mukaan kyseessä yksittäistapaus

Pillerit paljastuivat lääkkeeksi, jolla hoidetaan esimerkiksi skitsofreniaa. Abbey oli yön sairaalassa, mutta selvisi onneksi koettelemuksestaan hyvin.

Tara haluaa varoittaa muita vanhempia tapauksesta, vaikka viranomaiset eivät ole saaneet muita ilmoituksia samanlaisista tapauksista. 7newsin mukaan poliisi pitääkin tapausta yksittäisenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja