Kolmen tunnin operaatio – järkyttävässä kunnossa löydetty koira sai kipeästi tarvitsemaansa apua: "Se haisi kuolemalta"

Ruuhkaiselta tieltä löydetty koira oli järkyttävässä kunnossa.

BGE Grooming -trimmauspalvelun omistaja Kari Falla ei jättänyt paljon kärsinyttä koiraa pulaan. Kun Falla huomasi Facebookissa ilmoituksen, jossa kerrottiin Lucky-koiran löytyneen ruuhkaiselta tieltä Floridasta, hän päätti auttaa.

Falla lähtikin keskellä yötä työpaikalleen hoitaakseen koiran kuntoon.

Lucky-paran pahasti takkuuntunut turkki oli pikaisen hoidon tarpeessa. Turkki oli niin takussa ja raskas, että se aiheutti koiralle paljon kipua ja esti sitä kävelemästä tai tekemästä tarpeitaan. Lisäksi Lucky oli kirppujen peitossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se oli todellakin järkyttävin tilanne, jota olen ikinä nähnyt elämässäni. Se haisi kuolemalta, Falla kertoi The Dodo -sivustolle.

Falla tiesi, että koira tarvitsisi pikaisen trimmauksen. Niinpä hän otti yhteyttä Luckyn löytäneeseen henkilöön keskellä ja pyysi tulemaan heti salonkiinsa, jotta Falla voisi leikata koiran turkin ilmaiseksi.

Seuraavien kolmen tunnin aikana Falla leikkasi koiran turkin ja kylvetti sen. Pian Lucky olikin kuin aivan uusi koira!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Fallan saatua oikean Luckyn esiin takkuturkin alta koira toimitettiin eläinlääkärille, joka huomasi koiran olevan sekä sokea että kuuro. Sillä ei myöskään ollut mikrosirua. Lucky on nyt sijaisperheessä, jossa se saa rakkautta ja huolenpitoa siihen asti, että sille löytyy loppuelämän koti.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: The Dodo, Metro

***

Lue myös:

    Uusimmat