Mainos

Kolmen keskenmenon jälkeen vanhemmiksi! Koskettava kuva täynnä rakkautta ja helpotusta –"olimme varautuneet pahimpaan"

Koskettava kuva teksasilaismiehestä vastasyntynyt tytär sylissään kertoo kaiken rakkaudesta. 

Pieni Evelyn-vauva teki vanhemmistaan Hunter ja Hope Maddenista isän ja äidin maaliskuun lopulla. Ennen tyttärensä syntymää pariskunta oli ehtinyt käydä  läpi jo monta menetystä.

Hope kertoo TODAY:n haastattelussa, että he molemmat ovat miehensä kanssa haaveilleet perheen perustamisesta jo pitkään. Toive ei kuitenkaan toteutunut heti. Ennen Evelynin syntymää pariskunta ehti läpikäydä suuren surun.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Raskausaika meni pelon vallassa

Kun Hunter ja Hope päättivät vuosia sitten yrittää lasta, olivat he valmiita tekemään kaikkensa. Lapsettomuushoidoista ei kuitenkaan tuntunut olevan apua ja pari ehti jo menettää toivonsa kokonaan perheen perustamisen suhteen. Kaksi raskautta päättyi keskenmenoon jo aikaisessa vaiheessa, kolmannen kerran keskenmeno selvisi ultraäänessä paljon myöhemmässä vaiheessa odotusaikaa. Owen-pojan sydämenlyönnit eivät enää kuuluneetkaan.

– Pahinta Owenin kuolemassa oli tietenkin se, että menetimme hänet. Mutta sen lisäksi osasin Evelynin raskauden aikanakin vain pelätä, Hunter tunnustaa.

Raskausaika täyttyi pelonsekaisista tunteista ja hyvin pienistä toivon muruista.

– Olimme varautuneet pahimpaan, Hope kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Raskaus ei kuitenkaan mennyt kesken, ja maaliskuun lopussa pariskunnan pieni tytär syntyi. Teksasilainen valokuvaaja Leilani Rogers ikuisti tuoreiden vanhempien tunteikkaan ensitapaamisen vastasyntyneen vauvansa kanssa. Facebook-sivullaan useita uskomattoman kauniita synnytyskuvia jakanut valokuvaaja muistuttaa, etteivät syntymäkertomukset ole vain tarinoita synnyttävistä äideistä tai vastasyntyneistä vauvoista.

– Ne ovat tarinoita siitä, miten perhe syntyy.

Yhdessä kuvassa Hunter-isä pitää pientä Evelyniä sylissään. Hänen rintaansa on tatuoitu puu, joka muistuttaa miestä pojasta, jonka hän menetti. Suru on kuitenkin hiljalleen muuttunut iloksi ja pariskunnan toive on viimein toteutunut.

– Nämä kuvat kertovat rakkaudestani vaimoani ja tytärtäni kohtaan. Kiitollisuus siitä, että sain vihdoin tulla isäksi, on valtava.

Lähde: TODAY

***

8:32

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.