Kohutähti laukoi rajua puhetta MM-kisoissa – ilmestyi myöhemmin ilmoittamatta lehdistötilaisuuteen

Norjan maajoukkuetähti Caroline Graham Hansen avautui voimakkaasti joukkueen pelattua 0-0-tasapelin Sveitsin kanssa jalkapallon MM-kisoissa. Barcelonaa edustava Graham Hansen sanoin muun muassa, että häntä olisi tallottu vuoden ajan maajoukkueessa. Hän ilmestyi myöhemmin lehdistötilaisuuteen pyytämään sanojaan anteeksi.

Graham Hansen ja toinen Barcelonan tähtipelaaja Ingrid Syrstad Engen pudotettiin Sveitsi-ottelun avauskokoonpanosta. Myös suurin tähti Ada Hegerberg jätti pelin väliin vamman takia, vaikka oli vielä mukana avauskokoonpanossa viime metreille asti. Graham Hansen latasi pelin jälkeen kritiikkiä penkityksestään maajoukkuevalmentaja Hege Riiselle.

– Minusta tuntuu, että minua on tallottu vuoden ajan. Tunnen, että olen vain hyväksynyt tilanteen. Luulin, että olin ansainnut hiukan kunnioitusta, Graham Hansen sanoi muun muassa pelin jälkeen.

Norjalainen tuli puheidensa jälkeen katumapäälle ja hän ilmestyi yllättäen lehdistötilaisuuteen päävalmentaja Riisen kanssa. 

– Halusin vain pyytää anteeksi puheitani. Olen vain ihminen, jolla on tunteet. On ollut useita raskaita päiviä ja olen yrittänyt parhaani, jotta pysyisin vahvana. Eilen tunteet saivat kuitenkin vallan. Vein fokuksen pois tärkeämmästä asiasta, eli täällä olemisesta ja pelaamisesta, Graham Hansen totesi.

– Se oli yksi tärkeimmistä maaotteluistamme pitkään aikaan. Olen kunnossa ja tunsin, että olisin voinut pelata vahvasti Sveitsiä vastaan. Kunnioitan sitä, että päävalmentaja päättää asioista ja hänellä on oikeus tehdä niin, mikä on parasta. Tiedän, että se luo levottumuuksia joukkueessa, kun puhun tuolla tavalla kuin eilen. Ne olivat huonoja tunteita, eikä rationaalista minua, Graham Hansen päätti.

Graham Hansen pääsi kentälle Sveitsiä vastaan vajaan tunnin pelin jälkeen. 0-0-tasapeliin päättynyt ottelu tarkoitti sitä, että Norjan pitää voittaa Filippiinit päätöspelissään ja mielellän useamman maalin erolla.

Lue myös:

    Uusimmat