Kissa pyysi suloisella tavalla päästä iltamyöhään ulos – pettynyt reaktio omistajan vastaukseen aiheutti myötätuntovyöryn somessa: "Ei tekosyitä"

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Katso myös: Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille!

Arya-niminen kissa halusi vielä ulkoilemaan, ja pettymys tuntui olevan silminnähtävissä, kun omistaja ilmoitti, että ajankohta oli liian myöhäinen lenkille.

TikTokissa julkaistulla suloisella videolla Arya-kissa pyytää omistajaansa viemään tämän ulkoilemaan iltayhdentoista aikaan, kertoo muun muassa Fox News. Kissa kävelee huoneeseen pitäen punaisia valjaitaan suussaan. Valjaista roikkuu myös hihna.

Kissan tullessa lähemmäs videolla voi kuulla omistajan sanovan: "On liian myöhäistä mennä kävelylle." Kuin protestiksi Arya alkaa maukua, mutta ei saa omistajaa muuttamaan mieltään.

"Olen pahoillani", omistaja sanoo ja kissa laskee valjaat lattialle kuin taistelun hävinneenä ja katsoo muualle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se ansaitsee kävelyn"

Syyskuun alussa julkaistulle videolle on kertynyt jo huikeat 2,7 miljoonaa katselukertaa ja yli 600 000 tykkäystä. Sitä on myös kommentoitu tuhansia kertoja. Kissan pettyneeltä vaikuttava käytös on saanut monet rukoilemaan omistajaa viemään katin ulos.

– Vie tuo raukka ulos. Sydämeni on sulanut, valitti eräs kommentoija, jolle Aryan omistaja vakuutti, että kissa pääsee ulos päivittäin.

– En välitä, onko kello aamukolme, jos kissa tuo sinulle hihnan tuon pikku naamansa kanssa, se ansaitsee kävelyn, totesi toinen kommentoija.

– En edes pidä kissoista ja kuolisin tämän vuoksi, julisti eräs.

– En edes liiemmin pidä kissoista, mutta kävelyttäisin sitä keskellä yötä, ei tekosyitä, paasasi toinenkin.

Mutta ei hätää, kissa pääsi ulos heti aamulla, ja omistaja on sittemmin julkaissut muitakin videoita siitä, kuinka Arya pääsee kuin pääseekin ulos – päiväsaikaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai kaikki kissoista!Lue myös:

    Uusimmat