Ruotsalainen Ida jätti kissansa yksin kotiin puoleksi tunniksi – lemmikkikameran tallenne särki sydämen: "En voi enää koskaan lähteä kotoani"

Miksi kissa kehrää? 1:50
Miksi kissa kehrää?

Musertavalla lemmikkikameran tallenteella yksinäinen kissa "itkee" etsiessään omistajaansa. Suussaan kissa kantaa talutushihnaa.

Ruotsalaisen Ida MyrininIsola-kissa oli niin murheen murtama jäätyään yksin kotiin 30 minuutiksi, ettei omistaja usko voivansa jättää sitä enää kotiin ilman seuraa, kertoo Mirror. Kissan olotila paljastui lemmikkikameran tallenteesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se jätettiin yksin (kameran kanssa) puoleksi tunniksi, ja nyt en voi enää koskaan lähteä kotoani, Ida kiteytti videon twiitissään.

Eri sosiaalisen median kanavilla lemmikkikameran tallenteen jakanut Ida kertoo Daily Star -sivustolle ajatelleensa aluksi, että kissan käytös oli suloista, mutta mitä pidempään omistaja videota katsoi, sitä surullisemmaksi se kävi. Twitterissä videota on katsottu yli 85 000 kertaa Idan jaettua sen siellä huhtikuun puolivälissä. Redditissä video on kerännyt yli 121 000 tykkäystä.

"Ehkä se tosiaan itkee"

Videolla kissa päästää valittavaa ääntä. Siinä missä toisten kissanomistajien mielestä katin käytös on normaalia, eikä millään lailla huolestuttavaa,  toiset ovat tulkinneet kissan itkevän ikäväänsä.

– Se juttelee paljon tuolla valittavalla ja surullisella äänellä ja äänensävyllä, joten vaikea sanoa, Ida itse sanoo.

– Mutta se myös vihaa olla yksin kotona, joten ehkä se tosiaan itkee.

Talutushihna suussaan kävelevä ja valittavaa ulinaa päästelevä kolmevuotias kissa näyttää monen mielestä kärsivän yksinolostaan ja etsivän omistajaansa.

– Minun kissani teki täsmälleen samoin useimpina iltoina. makuuhuoneidemme ovet olivat auki, ja se tiesi, että voisi hypätä sängyillemme, jos se oli yksinäinen, mutta se oli kissa, joten se odotti meidän tulevan sen luo, kertoi eräs Redditissä videota kommentoinut.

– Luulen, että jäisin karanteeniin iäksi varmistaakseni, että kissalla on rakastettu olo, kommentoi toinen.

Ikävöikin toista kissaa?

Moni on ehdottanut Idalle, että tämä hommaisi Isolalle kissakaverin, mutta itse asiassa sellainen löytyy jo. Idan toinen kissa oli eläinlääkärillä silloin, kun Isola joutui kärsimään puoli tuntia kotosalla yksinään.

– Joten se ei itkenyt, koska ikävöi sinua, vaan siksi, koska ikävöi veljään, epäili eräs Reddit-käyttäjä.

Bored Panda -sivustolle Ida kertookin, että kun omistaja ja toinen kissa palasivat kotiin, Isola ryntäsi heti tarkistamaan kissakaverinsa voinnin, eikä kiinnittänyt omistajaansa mitään huomiota.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet:  Daily StarBored PandaMirror

Lue myös:

    Uusimmat