Kimille maksetaan seksin katsomisesta: "Mielenkiintoisimpia asiakkaita ovat miehet, jotka..."

Onko seksi hyvän parisuhteen salaisuus? 7:06
Onko seksi hyvän parisuhteen salaisuus?

Kim on seksihoitaja, jolle maksetaan seksin katsomisesta. Seksihoitajan työstä kertoo australialaissivusto news.com.au.

Kim Nguyen saattaa olla jokaisen teinipojan unelmatyössä: hän katsoo työkseen, kun muut harrastavat seksiä.

– Kyllä. Katson, kun ihmiset esimerkiksi masturboivat, sertifioitu seksihoitaja myöntää australialaissivustolle.

Kyseessä on täysin laillinen työ, josta palvelun työntekijöille maksetaan palkkaa. Kim saa työstään 2 dollaria minuutilta, eli hänen tuntiliksakseen tulee jopa 120 dollaria.

Nainen ei katso seksiä harrastavia ihmisiä kiihottuakseen, vaan kyse on ihmisten auttamisesta.

Sexological Bodywork on kuin konsultointipalvelu, joka tarjoaa ihmisen ikään, sukupuoleen tai etniseen taustaan katsomatta ohjeita ja hoitoja, joilla edistetään ihmisten seksuaalisuutta ja suhdetta omaan kehoon.

– Elämme hyperseksuaalisessa yhteiskunnassa, jossa saamaan aikaan seksuaalisuus on tabu. Tehtävänäni on luoda asiakkaalle avoin ja turvallinen tila, jossa hän voi oppia uutta kehostaan ja seksuaalisista mieltymyksistään, Kim alustaa toiminta-ajatusta.

Asiakkaina niin yksityishenkilöitä kuin pitkään yhdessä olleita pariskuntia

Kim törmää työssään usein epävarmoihin ihmisiin, jotka eivät ole sinut itsensä kanssa tai tiedä, mikä heidän kehossaan tuntuu hyvältä. Hän opettaakin asiakkailleen, miten he voivat tyydyttää itseään niin, että hyvänolon tunne huipentuu aina orgasmiin asti.

– Sanojen sijaan palveluni on kokemuksellinen ja työvälineenä toimii asiakkaan oma keho. Palveluni avulla asiakkaat oppivat tyydyttämään itseään, Kim sanoo.

Hänen asiakkainaan on myös pariskuntia, joiden seksistä on kadonnut kipinä tai pareja, jotka kaipaavat seksielämäänsä jotain uutta, ja joilla on vaikeuksia tyydyttää toisensa täysvaltaisesti.

– Mielenkiintoisimpia asiakkaita ovat miehet, jotka eivät saa orgasmia harrastaessaan seksiä kumppaninsa kanssa, koska ovat liian tottuneita katsomaan pornoa.

Tällaisten asiakkaiden suhteen Sexological Bodyworkin seksihoitajat käyttävät tekniikoita, joilla miehet oppivat kiihottumaan ilman villeimpien seksifantasioidensa toteutumista.

Kim haluaakin työssään terävöittää ajatusta siitä, että kyse ei ole vain itsensä tai kumppanin tyydyttämisestä, vaan kokonaisvaltaisesta kokemuksesta. Palvelu käyttää hoitomuotoina selkeästi seksuaalisten toimintojen lisäksi myös hengitys- ja joogaharjoituksia.  

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat