Seksiä myyvä espoolaispariskunta astui MTV:n suoraan lähetykseen – avaavat seksityön arkea sekä asioita, jotka pysyvät salaisuuksina: "En ole poikkeuksellinen tapaus tällä kentällä"

Nyt puhuu seksityöntekijä - työnä ammattirakastaja 7:46

Minkälainen ammatti on prostituutio? Espoolainen perheenäiti Tiia Forsström myy työkseen seksiä yhdessä aviomiehensä Jounin kanssa. Forsströmit vierailivat Huomenta Suomessa keskustelemassa työstään.

Tiia Forsström kertoo miettineensä seksin myymistä aina, mutta olleensa "liian nynny" ryhtyäkseen toimeen ilman oikeaa henkilöä, joksi aviomies Jouni osoittautui.

Asiakkaita otetaan vastaan laajalla skaalalla.

– Perinteisestä seksistä lähdetään, ilman mitään sen kummempia, mutta on myös erilaisia fetissiasiakkaita. Tarjoamme myös esimerkiksi BDSM-palveluita, Tiia Forsström kertoo.

Työt tehdään Espoossa kotona sijaitsevassa työhuoneessa pääsääntöisesti päiväsaikaan.

"Tosi monet ovat keski-ikäisiä ja korkeasti koulutettuja"

Seksipalveluiden ostamiseen ja myyntiin liittyy Forsströmin mukaan erilaista väärää tietoa. Kaikki eivät ole tietoisia siitä, että seksipalveluiden myynti on Suomessa täysin laillista.

– Osa asiakkaistakin on epätietoisia siitä, saako Suomessa myydä tai ostaa seksiä, Tiia toteaa.

Myös seksiä myyvistä henkilöistä saattaa liikkua paikkaansapitämättömiä stereotypioita.

– Kuulen aika usein, että ihmiset olettavat, että olen hyvin poikkeuksellinen tapaus tällä kentällä. Minähän en ole. Tosi monet ovat keski-ikäisiä ja korkeasti koulutettuja, Tiia jatkaa.

Vapaa-ajan seksistä ei puhuta julkisesti

Varsinainen seksityö oli aluksi parille yhteistä, mutta nykyisin Tiia Forsström myy seksiä myös yksin.

Jouni Forsströmin mukaan tämä ei tuota esimerkiksi mustasukkaisuuden kaltaisia ongelmia parisuhteelle.

– Mustasukkaisuus on luonnonvara, kun se käytetään oikein, Jouni sanoo.

– Työ on työtä ja vapaa-aika vapaa-aikaa. Vapaa-ajan seksistä, meidän keskinäisistä makuuhuoneasioista emme puhu julkisesti, Tiia lisää.

Lue myös:

    Uusimmat