Kim Kardashian paljastaa – tämä oli viimeinen niitti avioerolle!

1:40
Keeping Up With the Kardashians -ohjelman viimeisen kauden traileri.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian paljastaa Keeping Up With the Kardashians -sarjan jaksossa tulevan ex-miehen julkisen toilailun olleen viimeinen niitti parin erolle.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat eroamassa virallisesti. Suositun Keeping Up With the Kardashians – sarjan viimeisellä kaudella Kim paljasti miehensä viime kesän twiittailun ja sekavien puheiden olleen avioliitolle viimeinen niitti.

Viime kesänä Kanye kertoi presidentinvaalipuheensa aikana muun muassa, kuinka hän ja hänen vaimonsa olivat miettineet ensimmäisen lapsensa abortoimista.

– Minä melkein tapoin tyttäreni, hän sanoi kyynelehtien.

Tämän kertominen julkisuuteen oli liikaa Kimille. Viimeisen kauden uusimmassa jaksossa katsojat näkevät, miten Kim reagoi tilanteeseen tuolloin.

Kesällä fanit huolestuivat Westin tilanteesta entisestään, kun hän hyökkäsi Twitter-tilillään vaimoaan ja tämän manageriäitiä Kris Jenneriävastaan.

West syytti Twitterissä vaimoaan siitä, että tämä olisi ollut tulossa räppärin tiluksille Wyomingiin sulkeakseen tämän lukkojen taakse lääkäreiden avustuksella sen jälkeen, kun West oli puhunut esikoistyttärestään vaalitilaisuudessaan.

Jaksossa Kim on lähdössä Wyomingiin selvittämään asiaa, mutta Kanyen assistentti kertoo puhelimessa, ettei mies halua tavata vaimoaan.

Kimin läheiset alkavat olla huolissaan tilanteesta ja järjestävät tähdelle muuta ohjelmaa.

Kardashianit-klaanin elämää seuraava Keeping up With Kardashians -sarja päättyy pian 20. tuotantokauden jälkeen. Ohjelmasta nähdään vielä viimeinen kausi, joka on nähtävillä C Moressa.

Lähde: Buzzfeed.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja