Kidnapattu tyttö muisti äitinsä neuvot – pelastautui rohkealla tavalla

Jordan joutui kidnappausyrityksen kohteeksi, mutta pääsi pakoon rohkeutensa ja äitinsä neuvojen ansiosta.

20-vuotiaan Jordan Dinsmoren tarina olisi voinut päättyä hyvin eri tavalla, jos hän ei olisi saanut hyviä neuvoja äidiltään. Jordan joutui kidnappausyrityksen kohteeksi, mutta pääsi pakoon rohkeutensa ansiosta, kertoo Life Aspire -sivusto.

Heinäkuussa 2017 Jordan oli menossa opiskelija-asuntoonsa, kun kolme miestä väijytti hänet. Jordania osoitettiin aseella, ja hänet pakotettiin takaisin autoonsa ja kuskiksi miehille.

Kidnappaajat käskivät Dinsmoren ajamaan huoltoasemalle. Yksi miehistä lähti pakoon; muut käskivät Dinsmoren nostaa rahaa pankkiautomaatista.

Miehet uhkailivat Jordania seksuaalisella välivallalla. Silloin Dinsmore muisti äitinsä kertoman tarinan.

– Ajattelin äitiäni. Hän joutui melkein seksuaalisen väkivallan uhriksi opiskeluaikoinaan, ja hän taisteli ja ajoi miehen pois. Ajattelin, että aion olla vahva, kuten äitini, aion päästä pakoon tästä tilanteesta, Dinsmore kertoi WCBD News2 -uutisille.

Dinsmoren äiti Beth Turner oli halunnut varmistaa, ettei hänen tyttärensä koskaan joudu väkivallan uhriksi. Turner oli neuvonut tyttärelleen, miten uhkaavassa tilanteessa toimitaan.

– Äiti sanoi aina, että älä anna niiden saada sinua mihinkään yksin, koska sinulla ei silloin ole apua, ei ole toivoa siitä, että ohikulkija näkisi tai kuulisi sinut, eikä kukaan auta sinua pois, Dinsmore kertoi ABC News 4-kanavalle.

Miesten aikomuksena oli kuljettaa uhrinsa yksityisasuntoon. Kun Dinsmore nosti rahaa automaatista, hän alkoi suunnitella pakoa. Nainen ei autoon noustessaan kiinnittänyt turvavyötä. Ajettuaan hetken hän vaihtoi vaihteen vapaalle ja heittäytyi autosta ulos vauhdissa.

– Ajattelin päässäni vain ”tee se, tee se, tee se”, ja seuraava asia, jonka tajusin, oli käteni autonoven kahvalla, avasin ovea ja tuijotin katukivetystä.

Tiellä autoja ajoi paenneen nuoren naisen ohi pysähtymättä. Eräs kuski kuitenkin soitti poliisille, kun näki Dinsmoren juoksevan tiellä.

"Tiesin, että hän on kova, fiksu tyttö"

Miehet saatiin myöhemmin kiinni. Kävi ilmi, että he olivat 15- ja 17-vuotiaita, ja tehtailleet alueella muitakin rikoksia.

Dinsmore katuu ainoastaan sitä, ettei voinut nähdä miesten ilmeitä, kun itse sukelsi ulos autosta.

– Tiesin, että hän on kova, fiksu tyttö. En tosin tiennyt, että hänessä on tällaista (voimaa), naisen äiti Beth Turner kommentoi.

Turner kehottaa muita vanhempia neuvomaan lapsiaan, vaikka vaikuttaisi siltä, etteivät he kuuntele. Koskaan ei voi tietää, mikä mieleen jäänyt tiedonmuru voi auttaa hätätilanteessa!

 

***

2:09
​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja