Teho-osaston hoitaja näpäytti koronarajoituksia väheksynyttä näyttelijää – kuva kertoo rankasta arjesta: "Pitelin juuri henkilöä kädestä, kun hän kuoli ilman perhettään..."

Milloin korona-ahdistukseen on syytä hakea apua? 7:57
Katso myös: Milloin korona-ahdistukseen on syytä hakea apua?

Brittihoitaja näpäytti näyttelijää, joka kieltäytyi taipumasta koronarajoitusten alla, uutisoi muun muassa News.com.au.

Kun koronarajoituksia kritisoinut brittinäyttelijä Laurence Fox twiittasi olleensa suuren seurueen kanssa lounaalla, jossa oli halailtu, syöty ja juteltu, ei moni katsonut sitä hyvällä.

– Se oli ihanaa. Sitä ei voi viedä pois ihmisiltä. Pysykää ulkona. Suojelkaa oikeuksianne. Jos NHS ei selviä, NHS ei sovi tehtäväänsä, Fox totesi maan julkisesta terveydenhuoltojärjestelmästä.

Englannissa ihmisiä on kehotettu pysymään sisällä ja välttämään kontaktia ihmisiin, jotka eivät asu samassa taloudessa.

– Alistuminen on väkivaltaa, näyttelijä puolestaan päätti twiittinsä.

Yksi näyttelijän twiitistä raivostunut oli teho-osaston hoitaja Joanna Jackson, joka julkaisikin Twitter-tilillään miehelle vastineen. Naisen julkaisemassa selfiessä näkyvät hänen painaumia täynnä olevat kasvonsa, jotka näyttävät kärsineiltä suojavarusteiden pitämisen vuoksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Pitelin juuri henkilöä kädestä, kun hän kuoli yksin ilman perhettään tai rakkaitaan vierellään. Mukavaa, että nautit ateriastasi, hoitaja näpäytti Foxia.

Hoitajalle sataa tukea

Hoitajan twiitillä on yli 567 000 tykkäystä, Foxilla vain reilut 15 000. Joannalle sateli myös kritiikkiä, mutta suuri osa kommentoijista oli hänen puolellaan.

– Kiitos niin paljon siitä, mitä teet. En voinut sanoa hyvästejä isoisälleni tänä vuonna rajoitusten vuoksi, mutta tiedän, että hoitajat tekivät parhaansa. Jokaista Laurencen kaltaista itsekästä ihmistä kohtaan on paljon enemmän meitä, jotka ymmärtävät, niin sydäntä särkevää kuin se onkin, kommentoi läheisensä menettänyt mies.

– Laurencen kaltaiset ihmiset tekevät asiat vaikeiksi ihmisille, jotka oikeasti välittävät siitä, että pääsemme maailmaan ennen covidia mahdollisimman nopeasti, tuomitsi toinen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää aiheesta koronavirus.

Lue myös:

    Uusimmat