Pariskunnan järjetöntä lomakuvaa arvostellaan ankarasti: "Ihmiset kuolevat ottaessaan typeriä selfieitä"

Tutkimus: 259 ihmistä kuoli selfietä ottaessa 2011-2017 1:06
Selfiet ovat johtaneet kuolemiinkin.

Pariskunnan matkailukuva herättää ihailua ja kauhistusta. Moni on tyrmännyt kuvan vaaralliseksi.

Amerikkalaiset matkabloggarit Kelly Castille, 33, ja Kody Workman, 32, ovat herättäneet mielipiteitä laidasta laitaan Instagram-kuvallaan, kertoo muun muassa The Sun.

Positravelty-nimiselle Instagram-tililleen matkakuviaan lataavan parin taannoisessa otoksessa Kody istuu kallion kielekkeellä pitäen käsillään tyttöystävästään, joka puolestaan roikkuu vaarallisen näköisesti toinen jalka ilmassa. Kuva on otettu Perussa.

"Ihmiset kuolevat ottaessaan typeriä selfieitä"

Kuvalla on yli 13 000 tykkäystä, mutta ihailun lisäksi se on herättänyt runsaasti kritiikkiä. Siinä missä toisten mielestä kuva oli upea ja rohkea sekä osoitus huikeasta tiimityöstä, toiset tyrmäsivät sen vaaralliseksi.

– Rohkeaa? Rohkeaa on mennä sotimaan. Ei tämä. Mitä jos hän liukastuisi ja kuolisi? Kutsuisitteko häntä edelleen rohkeaksi? Ajatelkaa, mihin tässä yritätte vaikuttaa, totesi eräs kommentoija.

– Kyse on vain huomionhausta. Ei tuo anna mitään maasta, jossa he matkustavat. Oikeassa matkablogissa/Instagram-tilissä on kyse paikasta, ei teistä. Olkaa rehellisiä, tylytti toinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Miksi tyttö on aina riskialttiilla puolella? huomautti eräs.

– Teidän pitää jutella psykiatrille, teillä on ongelma. Ihmiset kuolevat ottaessaan typeriä selfieitä, muistutti yksi kommentoija.

– Älkää unohtako julkaista kuvia täysvartalokipseissänne myöhemmin, kuittaili puolestaan eräs kuvasta tyrmistynyt.

Pariskunta itse kommentoi Fox News -sivustolle, etteivät ole koskaan riskeeranneet henkeään kuvan vuoksi, eivätkä aio tehdä niin jatkossakaan.

Kritiikkiä satanut ennenkin

Ristiriitaisia mielipiteitä herättäneessä kuvassa Kody seisoi äärettömän altaan eli infinity poolin sisäpuolella pitäen kiinni Kellystä, joka roikkui altaan toisella puolen allaan vaaralliselta vaikuttava pudotuksen uhka.

Moni tyrmäsi pariskunnan tempauksen tyhmäksi ja vaaralliseksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Niin ikään matkabloggareina tunnetut Instagram-vaikuttajat Raquel ja Miguel  joutuivat kritiikin kohteeksi julkaistuaan liikkuvassa junassa otetun kuvan, jota sitäkin moitittiin vaaralliseksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat