Somevaikuttaja yritti ottaa täydellistä kuvaa kallioilla – arvaahan sen, miten kävi: "Kaduin päätöstäni heti, kun aloin kiivetä"

Ammattikuvaaja antaa täsmävinkit onnistuneen selfien ottamiseen 2:12
Katso myös: Valokuvaaja antaa täsmävinkit täydellisen selfien ottoon.

Naisen yritys taltioida täydellinen somekuva Australian takamailla päättyi kaikkea muuta kuin toivotulla tavalla.

Somevaikuttajana ja bloggaajana tunnettu Alex Baxter on kiertänyt kuluvana vuonna Australiaa päivittäen matkailukuulumisiaan tuhansille seuraajilleen.

Eräs tietty hetki reissussa päättyi kuitenkin niin hulvattomaan lopputulemaan, että Alex jakoi tilanteen somevaikuttajia kevyesti pilkkaavalle Instagramin Influencers in the Wild -tilille, kertoo News.com.au.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla Alex kiipeää kallion seinämää etsien parasta paikkaa täydelliselle Instagram-kuvalle. Hataralta näyttävä liikkuminen päättyy luonnollisesti siihen, että naisen ote lipeää ja hän luisuu alas kalliolta suoraan veteen.

"Kaduin päätöstäni heti, kun aloin kiivetä"

Video on kuvattu Länsi-Australiassa Karijinin luonnonpuistossa, joka on tunnettu upeista näkymistään ja luonnonuima-altaistaan.

Julkaisulla on yli 85 000 tykkäystä.

– Tiesin, että se oli tulossa, ja nautin silti joka sekunnista, kirjotti yksi kommentoija.

– Voi luoja, tuo näyttää niin kivuliaalta, kauhisteli toinen.

– En pettynyt, naureskeli eräs kommentoija videon lopputulemaa.

– Loistavaa! Näin pitäisi käydä kaikille "vaikuttajille", jotka menevät kaukaisiin paikkoihin ja jakavat kaiken sosiaalisessa mediassaa tykkäysten vuoksi. Tiedätkö, että on mahdollista mennä jonnekin ja olla jakamatta sitä, kritisoi yksi kommentoija somevaikuttajia.

– Mitä edes yritin saavuttaa tässä? Kaduin päätöstäni heti, kun aloin kiivetä. Niin myötähäpeää aiheuttavaa, kommentoi Alex itse kommenteissa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.Lue myös:

    Uusimmat