Kaverini poikaystävä on törkimys, saanko sanoa hänelle suorat sanat? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kaverillani on uusi seurustelukumppani, jota en ole tavannut. Kuulin muuta kautta, että kumppani puhuu kaveristani rumasti, malliin "seurustelen ton läskin kanssa". Kun pääsen tapaamaan kumppanin, saanko älähtää, jos kumppani puhuu rumasti kaveristani?" kysyy nimimerkki Huolestunut.

Näin naisraati vastasi!

"Ehdottomasti saat ja pitääkin älähtää, jos mies osoittaa tuollaiset puheet juuri sinulle! Jos tuo on oikeasti miehelle kovinkin tavallista käytöstä, saattaisin myös varmaan yrittää mainita asiasta varovasti ystävällesikin. Jos mies ei kuitenkaan hauku ystävääsi suoraan sinulle, ei asiaa varmaan kannata heti ensimmäisellä tapaamisella ottaa asiaa puheeksi. Jos kuulemasi tarina ei jostain syystä olisi totta, tulisi tuo heikko ensitapaaminen varmasti vaikuttamaan väleihinne vielä pitkään. Toivottavasti kuitenkin ennemmin tai myöhemmin joku pääsee näpäyttämään miestä noin idioottimaisesta toiminnasta."
– 28, suosii seurustelussa kohteliaita miehiä

"Tietysti saat älähtää – ja pitääkin!"
– 29, tapaillut pelkkiä sikoja

"Saat älähtää ja mielestäni sinun pitää älähtää, jos hän puhuu ystävästäsi noin! Toivottavasti ystäväsi tajuaa jättää tuollaisen idiootin, joka haukkuu tätä kaikkien edessä. Eihän tuollaista tarvitse kenenkään sietää. Eli: sano tänne seurustelukumppanille suorat sanat! Oman puolison pitäisi nimittäin puhua rakkaimmastaan vain kauniisti, eikä haukkua läskiksi, tai mitenkään muutenkaan."
– 26, en ole koskaan seurustellut sikamaisen kumppanin kanssa, koska sellaiset ihmiset eivät kiinnosta minua lainkaan

"Todellakin saat, ja sinun pitää. Voit kenties ensin sanoa hänelle kahdestaan suoraan, että noin ei saa puhua toisesta, jos mahdollista – riippuen tietysti tyypistä ja tilanteesta. Tuollaiseen haukkumiseen pitää aina puuttua, se on kiusaamista – aina. Jos se tuntuu sinusta pahalta, tuntuu se ystävästäkin, vaikka hän sanoisi mitä. Toista ei saa kohdella noin, ei vitsinä, ei selän takanakaan."
– 38, olen seurustellut varsinaisen paskiaisen kanssa

Lue myös:

    Uusimmat