Mainos

Katsotko toisia naisia halveksuen pukukopeissa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Kuinka paljon toiset naiset katsovat alentavasti toisiaan pukukopeissa ja halveksuvat? Entä ihailevasti?" kysyy nimimerkki Jippo.                                                                             

Näin naiset vastasivat

"Itse en juuri pukukopeissa muita tuijottele, mutta kadulla sen sijaan kiinnitän huomiota kanssakulkijoihin – hyvässä ja pahassa. Jos jollain toisella naisella on esimerkiksi itseäni miellyttävä vaatekappale tai hän näyttää kokonaisuutena hyvältä, kiinnitän asiaan kyllä huomiota. Tällä tavalla etsin ideoita myös omaan pukeutumiseeni. Vastaavasti jos törmään esimerkiksi 14-vuotiaaseen tyttöön pakarat paljastavissa shortseissa, katson häntä kaikkea muuta kuin ihaillen. Jokainen saa toki pukeutua, miten haluaa, eikä asia oikeastaan kuulu minulle. Enemmän muita tulee kyllä katseltua ihaillen eikä halveksuen."
– 24, parisuhteessa

"Naisena koen olevani jatkuvasti muiden naisten arvostelun kohteena niin hyvässä, pahassa kuin ihan välinpitämättömässäkin – kehojen arvostelu on niin huomaamatonta, että monet tekevät sitä ajattelematta. Ilmiö näkyy vahvasti myös mediassa esimerkiksi vilauttelu-uutisointina, kun ihmetellään naisjulkkisten asuja, rypyttömyyttä, ryppyjä, rintoja ja kaikkea siltä väliltä. Itse asiassa itse olen havainnut ulkonäköön kohdistuvaa arviointia huomattavasti enemmän naisten kuin miesten suunnalta."
– 33, naimisissa

"Kun katson muita naisia pukukopissa, en mieti oikeastaan mitään. Joskus voin kiinnittää huomiota, jos naisella on vaikka siisti tatuointi tai hieno hiusmalli. En hihittele itsekseni, että "höhöö onpa tuokin läski", jos sellaista meinaat. Toisaalta tunnen ihmisiä, jotka tätäkin tekevät, muuallakin kuin pukuhuoneissa. Meitä on valitettavasti moneen junaan."
– 30, parisuhteessa

"En ole koskaan törmännyt arvosteluun tai edes ihasteluun, ainakaan en ole tällaista huomannut. Jokainen meistä varmasti katsoo toisia uimahallin pukukopissa tms, itse ainakin ihaillen ”voi kun saisin tuollaiset hiukset/rinnat/tai muuta vastaavaa, mutta ei niistä ääneen puhuta."
– 36, naimisissa

"Toivottavasti kukaan ei katso ketään alentavasti – hyi hyi! Harvemmin vaikkapa kuntosalin pukkarissa tulee kiinnitettyä muihin huomiota tai varsinkaan ajateltua toisten vartaloista juurikaan mitään. Yhtään tilannetta ei tule ainakaan juuri nyt mieleen... Ihmiset yleensäkin taitavat luulla, että heihin kiinnitetään paljon enemmän huomiota kuin mitä oikeasti."
– 25, sinkku

”En voi puhua kuin omasta puolestani, mutta ei nyt tulisi mieleenkään katsoa ketään arvostellen. Korkeintaan voin katsoa kadehtien!”
– 31, sinkku

"Harvoin pukukopeissa tulee toisia naisia tuijoteltua, mutta joskus on mukava seurata, mitä vaatteita toiset valitsevat ja hakea vinkkejä omaan vaatekaappiin. Joskus tulee kyllä mielessä päiviteltyä, jos näkee liian pieneen mekkoon tai muuten vain epäsopivaan asuun pukeutuneen naisen. Kyllä vaatekaupoissa tulee toisinaan koettua myös kateuden hetkiä, kun jokin asu näyttää päälläsi kaavulta, mutta viereisen pukukopin pitkäsäären päällä fantastiselta."
– 25, avoliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.