Katri Kulmunille kalliin konsultoinnin myynyt Tekir avautuu nyt ministerieroon johtaneesta kohusta: "Meillä ei ole salattavaa tai peiteltävää"

Katri Kulmuni erosi valtiovarainministerin tehtävästä viestintäkoulutuskohun jälkeen 2:04
Katri Kulmuni erosi ministerin paikalta viestiintäkoulutuskohun vuoksi.

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni erosi ministerintehtävästään jouduttaan myrskynsilmään sen jälkeen, kun hänelle ostettiin ministeritoimeen liittymättömiä palveluita viestintätoimisto Tekiriltä. Nyt viestintätoimisto Tekir on julkisesti vastannut kohuun.

– Emme kommentoi asiakastyömme sisältöä julkisesti. Sitä emme tee nytkään, yrityksen tiedotteessa todetaan.

Sen verran yritys kuitenkin avaa asiaa, että se oli tehnyt sopimuksen vaativan viestinnän konsultoinnista, johon liittyi kolmen valmennuksen sarja ja erikseen sovitut lisävalmennukset sekä viestinnän konsultointi.

Ei salailtavaa

Tekir kertoo toimineensa asiakkaan antamien tietojen ja suuntaviivojen pohjalta. Se kommentoi, että sen on myös vaikea tehdä korjauksia tai muutoksia työn sisältöön tai laskutukseen, jos niistä ei heille toteutus- tai laskutusvaiheessa ole huomautettu.

– Emme saaneet huomautuksia, joten uskoimme, että tekemämme sopimus on pitävä, asiakkaan yhteyshenkilö saa tilata meiltä sopimukseen kuuluvia töitä ja että laskutusosoite on oikea, yritys toteaa.

– Koemme, että olemme toimineet sopimuksen ja asiakkaan antamien ohjeiden ja päätösten mukaisesti myös tässä asiakkuudessa. Olemme luonnollisesti valmiita käymään keskustelua asiakkaamme kanssa myös tästä eteenpäin sekä pyydettäessä selventämään heille työmme sisältöä, meillä ei ole salattavaa tai peiteltävää, yrityksestä todetaan.

Lue myös:

    Uusimmat