Mainos

Katkeilevat ja ohuet hiukset? Syy ongelmiin voi löytyä käsilaukustasi

Nyt kannattaa kiinnittää huomiota tapaan, jolla kannat käsilaukkuasi. Väärä tyyli voi olla hiustesi kannalta kohtalokas. 

Kampaamokäyntejä, erilaisia shampoita ja hoitoaineita. Näemme paljon vaivaa pitääksemme hiuksemme terveinä ja kauniina. On olemassa kuitenkin yksi hiuksia vahingoittava asia, jota emme useinkaan tule ajatelleeksi. Nimittäin käsilaukku.

Naisilla on tapana kantaa täyttä käsilaukkua mukana päivästä toiseen. Yleensä kantaminen tapahtuu aina samalla olkapäällä ja pitkät hiukset juuttuvat helposti laukun olkainten alle. Jos hiukset takertuvat laukun olkaimen alle toistuvasti, hiusten vahingoittuminen on väistämätöntä. 

Käsitellyt hiukset erityisen alttiita vahingolle

Runsaasta käsittelystä tai värjäämisestä haurastuneet hiukset ovat erityisen alttiita vahingoittumiselle.

Myös hihnan materiaalilla on merkitystä. Metalliset tai koristeita sisältävät hihnat ovat hiusten kannalta haitallisimpia, sillä niihin hiukset tarttuvat ja katkeilevat erityisen helposti. 

Sido siis hiuksesi aina ylös tai varmista muutoin, etteivät hiuksesi jää käsilaukun hihnan alle. Muista myös pitää huolta hiuksistasi ja kosteuttaa niitä säännöllisesti. Vahvat ja ravitut hiukset kestävät paremmin pieniä vaurioita.

Video: Oletko jo kokeillut trendikästä lettikampausta? Nyt on hyvä aika opetella helppo, mutta näyttävä kampaus kesän juhliin. 

1:22

Lähde: HelloGiggles

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.