Kati Outinen näyttelee Jim Carreyn pomoa uutuustrillerissä – katso traileri!

Palkittu suomalaisnäyttelijä Kati Outinen nähdään pienessä roolissa yhdysvaltalais-puolalaisessa trillerissä, joka perustuu tositapahtumiin.

Youtubessa ilmestyi viime yönä Suomen aikaa Dark Crimes -elokuvan virallinen traileri. Elokuvan pääroolissa nähdään Hollywood-tähti Jim Carrey ja trailerissa vilahtaa myös suomalaisnäyttelijä Kati Outinen. Elokuvan ohjasi Alexandros Avranas.

Outinen näyttelee Malinowskaa, joka on Carreyn roolihahmon esimies. Trailerissa Outisen hahmo kehottaa Carreyn hahmoa varovaisuuteen.

Alun perin elokuvan nimi oli True Crimes ja sen ensi-ilta nähtiin jo loppuvuodesta 2016 Puolassa. Tuolloin elokuva sai kriitikoilta penseän vastaanoton. Myös IMDb-sivustolla elokuva kulkee edelleen vanhalla nimellä ja se on saanut 7,1/10 tähteä.

Dark Crimes -elokuvan juoni pohjaa vuonna 2008 The New Yorker -lehdessä julkaistuun rikosartikkeliin True Crime – A postmodern murder mystery. Jutun kirjoittanut David Grann on myös toinen elokuvan käsikirjoittajista. 

Artikkelissa avataan vuonna 2000 tapahtunutta puolalaismiehen surmaa, jonka tutkinnassa löydettiin erikoisia yhteyksiä Fjodor Dostojevskin klassikkoteokseen Rikos ja rangaistus. Carreyn näyttelemä poliisi uskoo, että ratkaisu murhamysteeriin löytyy kirjasta.

Kati Outinen tunnetaan parhaiten Aki Kaurismäen elokuvista. Outinen on palkittu kolmesti parhaan naisnäyttelijän Jussilla. Hänet palkittiin myös Cannesin elokuvajuhlilla roolistaan elokuvassa Mies vailla menneisyyttä

Katso traileri videolta artikkelin yläosasta!

Lue myös:

    Uusimmat