Katariina Souri muutti jälleen hiustyyliään – yksi asia kiinnittää hänen faniensa huomion: "Maailman kauneimmat silmät"

Katariina Souri vaihtoi viimeksi hiustyyliään toukokuun lopussa. 

Kuvataiteilijana ja kirjailijana tunnettulla Katariina Sourilla on kuluneet kuukaudet olleet muutokseen aikaa hiustyylinsä puolesta. Tummatukkaisena aiemmin tunnettu Souri nimittäin värjäsi hiuksensa toukokuun lopulla siniseen vivahtavalla sokkivärillä. Hänen hiuksiaan oli myös vaalennettu, jotta sokkiväri näkyisi paremmin. 

Nyt Souri räväytti jälleen, sillä hän värjäsi hiuksensa täysin blondiksi. Hän julkaisi Instagram-tililleen kuvan muuttuneesta tyylistään. 

– Se on oikeasti totta se, että blondeilla on hauskempaa, Souri kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Sourin uusi tyyli kerää ihastusta sosiaalisessa mediassa. 

– Kaunis blondi, eräs seuraajista toteaa. 

– Näytät hyvältä, somessa kirjoitetaan. 

Sourin silmien väri on kiinnittänyt erityisesti hänen seuraajiensa huomion. 

– Maailman kauneimmat silmät, fani ihastelee.

– Nuo silmät ja blondi tukka sopivat todella hyvin yhteen, toinen seuraaja ihastelee. 

Elämän nurjat puolet

Souri nousi julkisuuteen Playboy-mallina ollessaan 20-vuotias. Sittemmin hän on muun muassa käsikirjoittanut tv-sarjoja, kirjoittanut useita romaaneja ja toiminut kuvataiteilijana. Souri ei ole myöskään arastellut kertoa julkisuuteen elämänsä nurjista puolista, kuten parisuhteidensa vaikeuksista ja mielenterveysongelmistaan avoimesti.  Hänet tunnettiin aiemmin Kata Kärkkäisenä. Hän otti vuonna 2010 sukunimekseen äitinsä tyttönimen Souri.

Souri nähtiin jälleen Playboy-lehdessä, kun hän antoi noin viikko sitten julkaistussa Playboyn Playmate revisited-osiossa  haastattelun. Tuoreessa haastattelussa paljastuu myös kuvia Sourin 80-luvun kuvauksista, joita ei ole aikaisemmin julkaistu.

Haastattelussa Souri kertoi, miten hänestä tuli yhdessä yössä kuuluisa Suomessa ja kuinka se vaikutti häneen. Souri kertoi myös urastaan kuvataiteen ja kirjallisuuden saralla. Hän avasi myös suhdettaan itseensä ja hyvinvointiin.

Lue myös:

    Uusimmat