Katariina Sourin ennennäkemättömät Playboy-kuvat julki! 51-vuotias kaunotar palaa muistoihin erotiikkalehden kesänumerossa

Katariina Souri antoi tuoreen haastattelun Playboy-lehdelle.  

Kirjailija ja taiteilija Katariina Souri (ent. Kärkkäinen) poseerasi Playboy-lehdessä vuonna 1988 ollessaan 20-vuotias. Uusimman Playboyn Playmate revisited-osiossa Souri kertoo lehdelle, mihin suuntaan hänen elämänsä on mennyt kuuluisten kuvauksien jälkeen.

Tuoreessa haastattelussa paljastuu myös kuvia Sourin 80-luvun kuvauksista, joita ei ole aikaisemmin julkaistu.

Haastattelussa Souri kertoo, miten hänestä tuli yhdessä yössä kuuluisa Suomessa ja kuinka se vaikutti häneen. Souri kertoo myös urastaan kuvataiteen ja kirjallisuuden saralla. Hän avaa suhdettaan itseensä ja hyvinvointiin.

Tähti kertoo kahdesta lapsestaan ja neljästä avioliitostaan, jotka ovat kaikki päättyneet.

 – Olen myös etsinyt rakkautta. Olen ollut naimisissa neljä kertaa, eronnut neljä kertaa ja minulla on kaksi lasta, Souri kertoo haastattelussa.

Hän myös avautuu viimeisimmästä avioliitoistaanEliya Zweygbergin kanssa, joka päättyi viime vuonna.

– Viimeisin avioliittoni oli naisen kanssa. Suomessa ihmiset ovat yleensä edistyksellisiä ja avoimia seksuaalisuuden suhteen. Avioliitto ei ollut koskaan iso asia. Kuitenkin jotkut miehet loukkaantuivat siitä, että Playmate avioituu toisen naisen kanssa. He kokivat tulleensa petetyksi.

– Pidän itseäni panseksuaalisena. Rakkaus on rakkautta, sukupuoli ei liity siihen asiaan.

Haastattelussa hän myös avautuu siitä, miten poseeraaminen lehdelle toi hänelle uusia työmahdollisuuksia. Souri nosti myös omalla Instagram-tilillään haastattelua julkaisemalla kuvan lehdestä.

– Nyt Playboy on julkaissut jutun, jota on työstetty pitkin kevättä. Vähän kiusallisia noi vanhat kuvat, mutta löytyyhän sieltä myös kuvia minun taiteestani, Souri kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Lähteet: Playboy.

Lue myös:

    Uusimmat