Kassie matkusti tuhansia kilometrejä ja irrotti vanhan rakkauslukon – videosta viraalihitti

 Kassie on saanut miljoonia katselukertoja videolleen, jolla hän matkaa Los Angelesista Souliin irrottaakseen näköalatornin kaiteeseen kiinnitetyn rakkauslukon. Insider-lehden haastattelussa Kassie selventää, että ei hän kuitenkaan vain sen takia Souliin matkannut.

TikTokissa on katsottu yli viisi miljoonaa kertaa videota, jolla nainen matkaa Los Angelesista Souliin Etelä-Koreaan poistaakseen näköalatornista rakkauslukon, jonka he sinne hänen eksänsä kanssa pari vuotta sitten kiinnittivät. Viraalihitiksi nousseesta videosta uutisoi muun muassa Mirror-sivusto.

Kassie ja hänen entinen poikaystävänsä kiinnittivät vuonna 2019 heidän nimikirjaimillaan merkityn riippulukon Soulissa sijaitsevan suositun turistikohde N Seoul Towerin näköalatasanteen kaiteeseen merkiksi siitä, että heidän rakkautensa on ikuista. Sinne on muillakin kyyhkyläisillä tapana kiinnittää omia lukkojaan, joihin on kirjoitettu omien nimien alkukirjaimet.

Teki pitkän matkan irrottaakseen lukon

Suhde kuitenkin kariutui ja tänä keväänä Kassie irrotti lukon. Hän kertoo tehneensä niin silkasta pikkumaisuudesta.

Videolla Kassie kuvaa pihtejä, joita pitelee käsissään. Hän pitelee niitä lentokoneessa ja perillä Soulissa matkalla kohteeseen. Sitten hän etsii heidän lukkonsa muiden lukkojen joukosta ja irrottaa sen kaiteesta. Lopuksi hän hymyilee kameralle, kun tehtävä on suoritettu.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Teko nauratti tiktokkaajia

Kassien video herätti suurta somesuosiota ja pääsi uutisiin asti.

– Legendaarista, kommentoi eräs.

– Rakastan tätä! hehkutti toinen.

– Siis todella menit sinne asti vain tämän takia! ihmetteli joku.

– Voisitko irrottaa myös minun lukkoni! vitsaili joku.

Reissun todellinen tarkoitus oli edistää uraa tanssijana

Kassie kertoo Insiderin jutussa, että hän ei kuitenkaan matkannut Souliin pelkästään sen takia, että olisi käynyt irrottamassa lukon. Hän oli tullut Souliin, koska hänen tavoitteenaan on tehdä uraa taustatanssijana. Hän sattui muistamaan vanhan lukon, jonka he olivat hänen eksänsä kanssa kiinnittäneet. Niinpä hän päätti käväistä näköalatornilla irrottamassa sen. 

Kassie kertoo, että halusi tehdä videon, koska uskoi monen voivan samaistua hänen tuntemuksiinsa.

– Se on relevanttia siinä mielessä, että kaikki käyvät läpi parisuhteita ja eroja ja mahdollisesti ovat kiinnittäneet rakkauslukkoja yhdessä entisten kumppaniensa kanssa

Katso myös: Milloin suhdetta ei kannata enää jatkaa?

Lue myös:

    Uusimmat