Mies kehui kiihottavaksi, halusi tavata ja tekikin oharit – miksi? Miesraati vastaa: "Todennäköisesti varattu..."

0:53
Kun tapaat kiinnostavan ihmisen, aluksi kaikki sujuu ihanasti: viestittelette ja huumori kukkii. Sitten hän katoaa kuin tuhka tuuleen eikä vastaa enää koskaan... Nämä kokemukset ovat kaikille nettideittailijoille tuttuja!

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys miehille: Mies kertoi minun herättävän kiihkeitä tunteita. Kirjoitti minun olevan upea. Kemiat natsasivat. Pyysi käymään. Kertoi haluavansa. Joka kerta, kun ehdotin tapaamista, teki oharit, tai selitteli esteillä. Suorituspaineita? Eikö kiinnostanut? Nostin kytkintä. Miksi mies toimii näin, jos kerran kiinnosti?" kysyy nimimerkki Why bother.

Näin raati vastasi

"Mies oli todennäköisesti varattu ja haki suhteen ulkopuolista sutinaa menemättä kuitenkaan fyysiseen pettämiseen asti. Omasta mielestään varmaan harmitonta hupia. Hyvä, että nostit kytkintä. Näistä merkeistä päätellen mies tuskin olisi itse hommaa lopettanut."
– Mies, 29, parisuhteessa

"Hän on vain arka, ujo ja estynyt. Varmaan lapsena vanhemmat kieltäneet kaiken. Ei ole ollut tekemisissä naisten kanssa, eikä tunne oloaan luontevaksi heidän seurassa. Ei tuohon mikään auta muu kuin varovasti vain luottamusta rakentaen lähestyä."
– Mies, 50, parisuhteessa

"Ehkä miehellä oli huonoja kokemuksia vastaavista tilanteista eikä hän saanut kerrottua asiasta. Häntä varmasti kiinnosti, mutta ehkä ne suorituspaineet jostain syystä johtuen johtivat oharien tekemiseen tai esteillä selittelyyn. Ehkä mies ei osannut toimia. Kytkimen nostaminen oli hyvä ratkaisu, jos mitään selitystä asioiden menemiselle noin ei ikinä tullut."
Mies, 39, naimisissa

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja