Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho kohtasivat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen – Belórf vilkuilee ex-puolisoaan

Sofia Belorf saapui oikeuteen kuultavaksi:"Tietysti vähän erilainen aamu" 2:03
Sofia Belorf saapui oikeuteen kuultavaksi: "Tietysti vähän erilainen aamu".

MTV Uutiset Live on paikalla Helsingin käräjäoikeudessa.

Katiska-huumevyyhdin pääsyytetty Niko Ranta-aho ja hänen ex-puolisonsa Sofia Belórf kohtasivat tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Ranta-aho ja Belórf pidätettiin viime heinäkuussa, eivätkä he ole sen jälkeen voineet tavata kahdestaan tai jutella tiukan yhteydenpitorajoituksen vuoksi.

Ranta-aho vapautettiin tutkintavankeudesta viime viikolla, mutta MTV Uutisten tietojen mukaan ex-pariskunta ei ole tavannut tai jutellut sen jälkeen.

– Meidän yhteinen elämä ei tule enää koskaan jatkumaan. Toivon hänelle pelkkää hyvää, Ranta-aho sanoi viime viikolla MTV Uutisille.

Molemmat saapuivat tänään Helsingin käräjäoikeuteen. Belórf ohitti toimittajat nopeasti ja Ranta-aho puolestaan antoi muutaman kommentin. 

Entinen pariskunta kohtasi tänään toisensa ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen. Belórf vilkuili Ranta-ahoa turvasalin aulassa. Ranta-aho puolestaan vältteli katsekontaktia.

Belórf yritti hakea katsekontaktia myös turvasalissa, mutta Ranta-aho vältteli edelleen. Belórf istui salin edessä, Ranta-aho viistoittain hänen takanaan.

Vapaaksi päässyt Niko Ranta-aho saapui rennonoloisena oikeuteen:"Onhan tämä kivempi tulla näin kuin Pasilasta" 4:03
Katso video: Niko Ranta-aho saapui oikeuteen rennonoloisena – "Onhan tämä kivempi tulla näin kuin Pasilasta.

Lue myös:

    Uusimmat