Kampaamo listasi asiakkaiden ärsyttävimmät tavat

Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit 5:06
KATSO MYÖS: Näin värjäät hiuksesi kotona hiusalan ammattilaisen oppeja seuraillen.

Englantilaiskampaamo listasi tapoja, joilla asiakkaat käyvät työtään tekevän kampaajan hermoille. 

Hiustenleikkuu ja parturointi on tarkkuutta vaativaa puuhaa, mutta tietyt hoidettavan asiakkaan teot ja tavat voivat tehdä kampaajan työstä entistä hankalampaa. 

Eräs englantilainen kampaamo on jakanut mielipiteitä jakaneen viraalin videon TikTokiin. Videolla kaksi kampaajaa näyttelee asiakkaan ja kampaajan välisiä normaaleja tilanteita, jotka todellisuudessa pännivät työtään tekeviä kampaajia. Videosta kirjoitti muun muassa New York Post

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Video on kerännyt TikTokissa 2,2  miljoonaa katselukertaa.

Draamalaamat ja intensiiviset tuijottajat

Kampaajia ärsyttävät muun muassa niin kutsutut hiusten oikojat, jotka itse liikuttavat kutrejaan kesken kampaajan työn. Videolla kampaaja siirtää asiakkaan suortuvat olkien yli eteen kehystämään kasvoja ja mallatakseen niiden pituutta, symmetriaa ja kuntoa. Asiakas kuitenkin siirtää hiukset niskoja nakellen takaisin taakse.

Toinen kampaajia ärsyttävä tapa tapahtuu kampaamon pesupaikalla. Asiakas korjaa asentoaan jatkuvasti hiustenpesualtaalla ja tekee hiustenpesusta kampaajalle hankalaa puuhaa. Myös pesupaikalta kesken kaiken livahtava asiakas raastaa kampaajan hermoja.

Kolmas kampaajia ärsyttävä asiakas on "intensiivinen tuijottaja", joka ottaa kampaajaan pitkiä ja intensiivisiä katsekontakteja kesken hiustenpesun tai leikkuun.

Eräs ärsyttävä tapa liittyy puolestaan älypuhelimiin, jotka muutenkin ovat vallanneet käytännössä kaikki ihmisen elämän osa-alueet perheajasta, ruokailusta, nukkumaan menemisestä jopa seksiin. Videolla kampaajat kritisoivat niitä asiakkaita, jotka eivät kykene laskemaan puhelinta kampaajalla hetkeksikään käsistään.

Myös hiusten käsittelyyn epänormaalin voimakkaasti reagoivat niin kutsutut draamalaamat saivat risuja ruusujen sijaan. Viimeisenä monista ärsyttävistä tavoista on "tee-se-itse"-asiakkaat, jotka repivät kesken harjauksen kamman kampaajan käsistä uskoen, että osaavat itse paremmin laittaa hiuksensa.

Yleisön vastaisku

Toiset videon nähneet yhtyivät kampaajien antamaan kritiikkiin, mutta moni taisi tuntea syyllisyyden piston sydämessään.

– Vihaan sitä, kun vettä roiskuu kasvoilleni ja kun sitä menee korviini. Pyyhin veden pois, jos niin tahdon, eräs kommentoi puolustellen omaa käytöstään hiustenpesualtaalla.

– Veikkaan, että ihmiset tekevät kaikkia noita asioita, jos kampaaja ei ole tarpeeksi hyvä pesemään tai harjaamaan hiuksia, kommentoi toinen.

Moni kommentoija iski myös takaisin listaten ärsyttävimpiä kampaajien tapoja.

–  Mitä asiakasta ärsyttäviä asioita kampaajat tekevät? Minun listani huipulla ovat: jatkuva keskustelu muiden kanssa ja se, etteivät he keskity siihen, mitä ovat tekemässä minulle, eräs kommentoija huomautti.

–  Se, kun kampaaja osuu kammalla jatkuvasti korviini, protestoi toinen.

–  Kun he föönaavat polttaen päänahkani, liian pitkät kynnet, jotka repivät hiuksiani ja se, kun he stailaavat hiukset uskoakseni tahallaan sotkuisesti, kommentoi kolmas.

Toiset pitävät kampaajan kanssa juttelusta ja juoruilusta, mutta eivät kaikki.

–  Inhoan sitä, kun kampaaja on liian utelias elämästäni. Hoida vain hiukseni kuntoon! Kommentoi eräs.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Katso myös: Näin teet elegantin nutturan alle minuutissa

Näin teet elegantin nutturan minuutissa – sopii sekä arkeen, että juhlaan 1:25
Nappaa vinkki helppoon nutturaan.

Lue myös:

    Uusimmat