Kun Mary palasi kampaajalta, oma äiti istui lattialle nauramaan – "Olin kauhuissani lopputuloksesta"

26-vuotias Mary on kahdessa vuodessa onnistunut kasvattamaan pois "pahimman hiustyylin, jonka ihmiskunta tuntee".  

Belgialaisnaisen tukanleikkuun lopputulos hakee vertaistaan. Mary, 26, osasi kuitenkin ottaa tapahtuneen huumorilla. Nainen kertoo Newsweekille, että hänellä oli ollut lyhyt tukkamalli jo vuosia, ja lokakuussa 2020 hän meni kampaajan pakeille lähinnä trimmaamaan mallistaan ylikasvaneita hiuksia. 

– Ilmeisesti kampaajalla oli omat ideansa – otsatukkani oli ensimmäinen asia, jonka hän leikkasi, joten tiesin välittömästi, että hän oli ottamassa luovia vapauksia, belgialainen Mary muistelee. 

Nyt hiukset näyttävät hyvältä! Alla Maryn tukkamatka tästä päivästä kahden vuoden taakse:

Ensimmäisessä kuvassa Maryn tukka nyt. Kuvan nuolinäppäintä painamalla pääset selamaan tukan kasvun vaiheita, ja lopulta viimeisessä kuvassa näet, mikä oli tilanne surullisenkuuluisan kampaajakäynnin jälkeen lokakuussa 2020.  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä


Kampaajan saatua luomuksensa valmiiksi Mary maksoi tämän palveluksista ja häipyi paikalta.

– Halusin vain päästä pois todistettuani sellaisen hiustenleikkuurikoksen. Olin kauhuissani lopputuloksesta, mutta eihän hiuksia voinut liittää takaisinkaan, hän sanoo. 

Mary julkaisi Instagramissa muistelupostauksen hiusmatkastaan sen kaksivuotispäivän kunniaksi. Mary kuvailee saamaansa leikkausta "pahimmaksi hiustyyliksi, jonka ihmiskunta tuntee".

– Hiustyyli, joka oli niin kamala, että oman äitini piti istua alas lattialle, koska hän nauroi niin kovasti, Mary muistelee julkaisussaan.

Mary kiittää julkaisussa myös poikaystäväänsä, joka ei ystävällisesti jättänyt tyttöystäväänsä siltä seisomalta.

– Saatte vapaasti tallentaa tämän kuvan, joten jos joskus on hetki, kun tunnette olonne epävarmaksi omasta hiustyylistänne, voitte katsoa sitä ja tiedätte, että tilanne voisi olla niin paljon pahempi, Mary vitsailee seuraajilleen.

Julkaisu on herättänyt hilpeitä kommentteja.

– Vahvuutesi on inspiroivaa, kommentoi eräs.

– Tämän jakaminen on todella reilua, kiitos rohkeudestasi, totesi toinen. 

"Se todella sai ihmiset nauramaan"

Onni onnettomuudessa oli se, ettei lokakuussa 2020 ollut koronatilanteen vuoksi juurikaan Maryn läsnäoloa vaativia sosiaalisia tilanteita. Maryn korusuunnittelutöihin karmealla tukkamallilla oli kuitenkin vaikutusta. 

– Minun piti kuukausia kuvata koruni nettisivuilleni vain leuasta alaspäin. Niin kammottava hiustyyli ei ole hyvä jollekin, joka yrittää luoda korutrendejä.

Maryn piti esitellä korujaan ilman kasvojaan.  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Mary on kahden vuoden ajan hiljalleen kasvattanut tukkaansa takaisin. Koska kampaaja oli jättänyt hieman pituutta hiusten takaosaan, kriittisen vaiheen yli päästiin vain kasvattamalla otsatukkaa takaisin. Mary kertoo kuitenkin käyttäneensä hiuspantaa ja hattua viikkoja tapahtuneen jälkeen. Onneksi hän osasi kuitenkin ottaa tilanteen huumorilla.

– Ainoa asia, jonka voi tehdä, kun hiusmalli on noin huono, on nauraa, ja se todella saa ihmiset nauramaan. Se on iso, paksu hopeareunus. Jos jollain oli huono päivä, tiesin, että saisin hänet oitis piristymään vain yksinkertaisesti näyttämällä hänelle tämän kuvan.

Lue myös:

    Uusimmat