Mainos

Huhu: kalliimpi huippu-iPhone tulossa vuonna 2017

Yksi kovan spekuloinnin aihe tämän vuoden iPhone-julkistusten kohdalla on ollut, tuleeko syksyllä uusia malleja kaksi vai kolme. Huhujen mukaan Apple olisi ollut aikeissa julkaista ”iPhone 7:n” rinnalla myös isommat Plus- ja Pro-versiot, mutta aikeet Pro-version valmistamisesta tiettävästi peruttiin vasta kesän kynnyksellä. Tuoreen raportin mukaan ensi vuonna voitaisiin kuitenkin kolme eri versiota nähdä.

Applen aikeista perillä olevan tahon sanotaan kertoneen Nikkei Asian Review -sivustolle, että ensi vuonna tulossa olisivat 4,7- ja 5,5-tuumaiset, perinteisellä suoralla näytöllä varustetut mallit, sekä kalliimpi huippumalli. Sennäyttö olisi kooltaan 5,5-tuumainen tai isompi ja reunoiltaan kaareutuva, kuten Samsungin edge-näytöt.

Huippumallin kaareutuva näyttö olisi OLED-tyyppinen ja Samsungin valmistama. Kahdessa muussa mallissa käytettäisiin kuitenkin edelleen LCD-näyttöjä, arvelee Nikkein haastattelema markkinatutkimusyhtiö IHS DisplaySearchin David Hsieh.

Jo aiemmin on huhuttu, että Applen puhelinmallisto olisi vuonna 2017 uudistumassa hyvinkin perusteellisesti. Tänä vuonna uusien mallien odotetaan vielä pohjautuvan iPhone 6:n muotoiluun, mutta ensi vuonna tulossa on täysin uudistunut muotoilu ja mahdollisesti lasinen takapaneeli.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.