Kaikkonen ja Taiveaho laittoivat unelmakotinsa myyntiin

Kansanedustaja Antti Kaikkonen ja hänen puolisonsa Satu Taiveaho myyvät kotinsa.

Antti Kaikkonen kertoo yllättävästä päätöksestä Facebook-tilillään. Kaikkonen paljastaa, että talon myyminen johtuu tilanpuutteesta.

– Pitkään harkittuamme ja haikein mielin teimme loppukesästä päätöksen laittaa rakas kotitalomme myyntiin. Olemme viihtyneet täällä erittäin hyvin, mutta nyt tarvitsemme hieman enemmän tilaa. Talo sopii erinomaisesti esimerkiksi perheelle, jossa on lemmikkieläimiä. Luonto on lähellä ja naapurustokin on mukava. Haemme uutta kotia ensisijaisesti Tuusulan Kellokoskelta tai lähiseudulta, Kaikkonen kirjoittaa.

Verkossa olevasta myynti-ilmoituksesta selviää, että Kaikkosen ja Taiveahon harmonisen vaaleasävyisesti sisustettu koti sijaitsee varsin idyllisessä paikassa luonnon helmassa Tuusulassa Kellokoskella. 

Punaisessa 1920-luvulla rakennetussa omakotitalossa on peräti 140 neliömetriä asuinpinta-alaa, ja koko tontin pinta-ala on 20 259 neliömetriä. Lisäksi tonttiin kuuluu tallirakennus, riihi, autotalli sekä pihasauna. Pari pyytää talostaan 428 000 euroa.

Kaikkosen ja Taiveahon perhe täydentyi viime vuonna, kun sijaisvanhemmiksi ryhtynyt pariskunta sai luokseen vajaan vuoden ikäisen poikavauvan. Pariskunta kamppaili pitkään lapsettomuuden kanssa, ja joutui luopumaan myös adoptiohaaveistaan Kaikkosen vaalirahasyytteiden vuoksi.

Katso pariskunnan kodin myynti-ilmoitus täältä. 


Lue myös:

    Uusimmat