Kaasonsa kihlauksesta suuttunut morsian valitti netissä – sai kylmää kyytiä: "Sinun hääsi eivät ole niin tärkeät kenellekään"

1:47

Morsiamen kaaso kihlautui juuri ennen ystävänsä häitä. Morsiamen mukaan ystävä ei nyt voi lakata puhumasta omista häistään, vaikka hän tarvitsisi apua omiin hääjärjestelyihinsä.

Videolla todelliset erikoishäät: identtiset kaksossiskot naivat identtiset kaksosveljet!

Mumsnet-palstan keskustelijat pöyristyivät erään häitään odottavan morsiamen toiminnasta. Palstalla muille tarinansa kertoi morsian, jonka häät ovat vain kuukausien päässä. Hän halusi tietää, vaatiiko kaasoltaan mahdottomia.

– Kaasoni on paras ystäväni, ja hän kihlautui juuri – mies ei kosinut, he vain sopivat asiasta yhteisesti. Olen totta kai ilahtunut siitä, että paras kaverini on löytänyt Sen Oikean, mutta olen myös vähän ärsyyntynyt siitä, että heidän piti tehdä tämä nyt, nimimerkkiä FireHazrd käyttävä morsian kirjoittaa.

"Tuntuu, etten voi edes kysyä hänen mielipidettään"

Morsiamen mukaan ystävä ei nyt voi lakata puhumasta omista häistään, vaikka hän tarvitsisi apua omiin hääjärjestelyihinsä.

– Tarvitsen apua tässä kaikessa ja pelkään, että yhtäkkiä kaikki kääntyy puheeseen hänen häistään (hän on tehnyt niin ennenkin ollessaan häämessuilla kanssani, silloin hän ei edes seurustellut kihlattunsa kanssa – sen sijaan, että hän olisi auttanut minua, hän ei voinut lakata puhumasta hypoteettisista häistään), morsian kuvaa.

– Tuntuu, etten voi edes kysyä hänen mielipidettään istumajärjestyksestä tällä hetkellä, koska vien valokeilan pois hänen kihlauksestaan.

"Olen odottanut melkein kymmenen vuotta saadakseni nämä häät..."

Morsiamen mukaan ystävä kopioi häntä usein ja kiinnostuu esimerkiksi samanlaisista harrasteista.

– Olen odottanut melkein kymmenen vuotta saadakseni nämä häät, minun piti valmistua, parantua oltuani sairaana, selvitä molempien vanhempieni kuolemasta, säästää tuhansia, jotta meillä olisi varaa näihin hiton häihin ja paljon muuta. Tarvitsen tätä. Tarvitsen hössötystä. Ansaitsen päiväni, eikö niin?

Vaikka morsian uskoo ystävänsä suhteen olevan hyvällä pohjalla ja vakuuttaa olevansa tuoreen onnellinen kihlaparin onnesta, hän on silti harmissaan.

– Toivon vain, että he olisivat odottaneet vielä muutaman kuukauden.

"Olet todella, todella, todella, todella kohtuuton"

Keskustelijat jakautuivat mielipiteissään. Moni piti morsianta vain "kateellisena" ystävälleen, ja osa uskoi, ettei morsian edes ole aidosti onnellinen ystävänsä puolesta.

– Sinun hääsi eivät vain ole niin tärkeät kenellekään sinua ja rakasta tulevaa aviomiestäsi lukuun ottamatta. Jos et kykene olemaan onnellinen parhaan ystäväsi puolesta, sinun pitäisi luultavasti pohtia uudelleen hänen osaansa elämässäsi ja häissäsi, eräs keskustelija toteaa.

Olet todella, todella, todella, todella kohtuuton. Mutta tiedät sen varmaan itsekin. Hääsi ovat tärkeät sinulle. Hänen kihlauksensa on tärkeä hänelle. Kukaan ei voita. Yksi ei nollaa toista, toinen sanoo.

"Mielestäni et ole kohtuuton"

Osa keskustelijoista kuitenkin huomauttaa, että jos ystävä kopioi koko ajan morsiamen harrastuksia ja muita valintoja, hänessäkin on vikaa.

– Jos joku kilpailee ja kaikessa on kyse hänestä, en ole varma, onko kyseinen ihminen aito ystävä. Pitäisin häneen vähän etäisyyttä enkä antaisi hänelle niin suurta roolia kaikessa. Onko ketään muuta, joka voisi auttaa sinua salassa, jotta hän ei tajua ja suutu, yksi vastaaja kysyy.

– On hauskaa, että kaikki odottavat kysyjän ajattelevan ystäväänsä, mutta kukaan ei odota ystävältä samaa? Mielestäni et ole kohtuuton, ystäväsi kuulostaa vähän prinsessatyypiltä ja se hermostuttaisi minua, toinen kommentoija sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja