Morsian erotti kaason tylysti tehtävistään, kaaso päätti jättää häät väliin – mielipiteet jakautuivat: Kumpi toimi oikein?

7:20

Morsian erotti kaason tehtävistään, kun tämä ei pystynyt opiskeluidensa takia olemaan täysillä mukana hääjuhlissa. Sosiaalisessa mediassa ihmisten mielipiteet ovat jakautuneet, kumpi on oikeassa.

Katso yllä olevalta videolta vinkit, miten voit onnistua hääkuvissa!

Courtney Duffy kutsuttiin hänen ystävänsä häihin aivan erityiseen tehtävään. Ystävä Alex halusi naisen toimivan hänen morsiusneitonaan.

Collegessa opiskelevalla Courneylla oli kuitenkin vaikeuksia osallistua häihin opiskelujen takia. Morsian katsoi tämän tarkoittavan, että ystävä oli epäonnistunut kaason tehtävissään ja pyysi häntä varsin kiusallisessa sähköpostiviestissä luopumaan roolistaan häissä.

Tapauksesta uutisoivat muun muassa FoxNews ja Daily Star.

"Minun täytyy pyytää sinulta suunnatonta palvelusta..."

– Hei! Olen niin iloinen, että varasit lennot. Olen pahoillani, että kurssien selvittely on vaatinut niin paljon aikaa. Tiedän, miten kovasti työskentelet voidaksesi olla täällä häiden aikaan ja se merkitsee meille niin paljon, Alex aloittaa sähköpostin.

– Minun täytyy kuitenkin pyytää sinulta suunnatonta palvelusta – ja tämä on yksi vaikeimpia asioita, joita minun on täytynyt kysyä keneltäkään – mutta minun täytyy pyytää sinua luopumaan velvollisuuksistasi kaasona.

Morsian oli pettynyt, sillä Courtney ei pystynyt osallistumaan polttareihin, häiden valmisteluihin sekä juhlaan kokonaisuudessaan. Alex kertoo viestissään, että ymmärtää ystävän tarpeen laittaa koulu häiden edelle ja arvostaa heidän ystävyyttään.

– Ja tiedän, että tämä on erittäin kiusallista, mutta on mahdollisuus, että saatan saada jonkun toisen hyppäämään rooliisi ja ottamaan [kaason] velvollisuudet hoitaakseen. Voisitko lähettää kaason asusi minulle?

"Minun täytyy välttää nämä häät hinnalla millä hyvänsä"

Ex-kaaso Courtney ei ottanut viestiä kuitenkaan hyvällä ja ystävänsä kehotuksista huolimatta päätti, ettei lähtisi häihin ollenkaan.

Alexin häät olivat kuitenkin lentomatkan päässä, ja lentolippu oli jo ostettuna, joten Courtney vetosi JetBlue -lentoyhtiöön hulvattomalla twiitillä.

– SOS JetBlue! Varasin maan sisäiset lennot häihin, sitten minua pyydettiin ”luopumaan velvollisuuksistani kaasona” ja lähettämään kaason asuni maan poikki, jotta toinen tyttö voisi tulla paikalleni ja pitää sitä (hyvää syntymäpäivää minulle!) Nauran ja itken ja minun täytyy välttää nämä häät hinnalla millä hyvänsä. Auttakaa minua, kiitos?

Lentoyhtiö jopa vastasi erittäin yllättävällä tarjouksella: he lupasivat maksaa Courtneylle ja tämän ystävälle tyttöjen viikonlopun, kun nämä haluaisivat tehdä sovinnon asian tiimoilta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kumpi oli oikeassa?

Sosiaalisessa mediassa kommentoijien mielipiteet ovat jakautuneet tapauksesta. Toisten mielestä morsiamen pyyntö kaasolta on kohtuuton, toisten mielestä siinä ei ollut mitään väärää.

– Mielestäni sähköposti on pelkurimaista. Ymmärrä edes soittaa puhelimella tai FaceTimella, eräs kommentoi.

– Tiedän, että monet kaasot asuvat kaukana morsiamesta/hääpaikasta. Hän näki kovasti vaivaa voidakseen täyttää velvollisuutensa. Morsian on todellakin kauhumorsian, toinen sanoo.

– Olen nainen. En ymmärrä, miksi tämä sähköposti on paha. 18-vuotiaana parhaan ystäväni piti majoittaa minut collegessa, mutta hän muutti mielensä ja kirjoitti samanlaisen viestin. En ollut vihainen. En ottanut sitä henkilökohtaisesti eikä kukaan ollut töykeä tai ilkeä, kolmas kirjoittaa.

– En voi uskoa, että ihmiset puolustavat naista, jonka pitäisi olla kaaso, mutta joka ei edes pysty osallistumaan koko häihin. Juhlavastaanotto on tärkeä osa häitä. Ole vieras ja jätä asia sikseen.

Mitä mieltä itse olet?

Lähteet: Twitter, FoxNewsDaily Star

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja