Suku ei suostunut maksamaan ökyhääjuhlista – raivostunut morsian perui häät: "Pyysimme jokaiselta vieraalta vain noin 1300 euroa"

0:55

Susanina tunnetun morsiamen käsittämätön käytös on herättänyt epäilyksiä hänen tarinansa todenperäisyydestä. Susan perui häät, koska sukulaiset eivät suostuneet maksamaan 1500 dollaria hänen häistään.

Video: Yhdysvalloissa hääpari sai unelmiensa hääkuvat, kun hirvi juoksi yllättäen mukaan pariskunnan hääkuvaan!

Susanina tunnetun morsiamen käsittämätön syy häiden perumiselle kerää suosiota sosiaalisessa mediassa. Nainen perui häät, koska kaikki vieraat eivät suostuneet lahjoittamaan parille 1500 dollaria – eikä tässä vielä kaikki!

Useille sivustoille levinnyt tarina on viestiketju ryhmästä, jossa ihmiset arvostelevat muiden häitä, kertoo muun muassa Someecards. Viestiketju on Susanin kirje vieraille; kirjeessä hän ilmoittaa peruvansa häät neljä päivää ennen juhlallisuuksia, koska hän on eronnut miehestään.

"Olkaa kilttejä, älkää ottako minuun yhteyttä..."

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Aivan aluksi Susan ilmoittaa lähtevänsä kokemansa vuoksi kahdeksi kuukaudeksi reppureissaamaan Etelä-Amerikkaan, jotta voisi "tutkia sieluaan ja hankkiutua eroon sukulaisten ja ystävien aiheuttamasta myrkyllisestä energiasta".

– Olkaa kilttejä, älkää ottako minuun yhteyttä. Kun olen valmis, voin perustaa uuden Facebook-tilin ja lisätä (kavereiksi) ystäviä/perhettä, jotka eivät ole puukottaneet minua selkään, hitto vie.

Susanin mukaan petolliset sukulaiset ja ystävät pilasivat paitsi hänen elämänsä, myös hänen avioliittonsa.

"Onnistuimme säästämään melkein 15 000 dollaria häitä varten..."

Susan tapasi nyt ex-miehensä jo 14-vuotiaana. Täysi-ikäistyttyään pari kihlautui, sai lapsen ja eli onnellista arkea. He säästivät häitä varten.

– Onnistuimme säästämään melkein 15 000 dollaria häitä varten. Koska rakkautemme oli kuin satua, halusimme pröystäilevät, yliampuvat häät, joissa poikamme olisi mukana.

Pari ei osannut päättää kahden hääpaikan välillä. Seuraavaksi tähän asti melko tavanomainen tarina saa ensimmäisen erikoisen käänteen.

– Paikallinen selvänäkijä käski meitä valitsemaan kalliimman version, koska miksi hitossa ei? Meitä piti vain tönäistä hieman. Unelmahäidemme hinnaksi tuli 60 000 dollaria –siihen sisältyivät lennot Aruballe. Pyysimme vain pientä apua ystäviltämme ja perheeltämme, jotta tämä tulisi toteen, Susan sanoo.

"Pyysimme jokaiselta vieraalta vain noin 1500 dollaria"

Pari pyysi erityisesti rahalahjoja, mutta tietyin ehdoin.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Miten voisimme pitää häämme, joista unelmoimme, ilman kunnon rahoitusta? Olimme uhranneet niin paljon ja pyysimme jokaiselta vieraalta vain noin 1500 dollaria.

Summa on noin 1300 euroa.

Susanin mukaan osa vieraista lupasi rahat ja enemmänkin: kaaso lupasi viisi tonnia, ja entisen miehen perhe aikoi pulittaa kolme tuhatta dollaria.

– Eli pyyntömme saada 1500 kaikilta muilta vierailta ei, hitto soikoon, ollut mitään epätavallista. Teimme siis asian selväksi. Jos et voi osallistua rahallisesti, sinua ei ole kutsuttu eksklusiivisiin häihimme. Ne ovat juhlat, jotka kokee kerran elämässä.

"Siis oikeasti, ihmiset, mitä on tuhat dollaria?"

Lopulta rahaa kuitenkin antoi vain kahdeksan vierasta.

– Olimme hiton raivoissamme. Miten tämän pitäisi tapahtua ilman apua ystäviltämme? Asiaa pahensi se, että exäni perhe veti tarjouksensa takaisin. Yllättäen useampia ihmisiä perui, myös narttu-kaasoni. Paras ystäväni lapsuudesta asti. Toinen perheeni. Olin sokissa ja kyynelehdin, Susan sanoo.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Häihin oli nyt vain kuukausi. Susan lähetti uudet kutsut, joissa pyysi ihmisiä lahjoittamaan sen verran rahaa kuin nämä pystyivät.

– Siis oikeasti, ihmiset, mitä on tuhat dollaria? Mitä on 1500 dollaria? Ei selvästikään paljon. Se olisi budjetin kanssa aivan hoidettavissa.

"Sympatian sijaan minulle sanottiin, että pyysin liikaa"

Pari yritti joukkorahoittaa häänsä, mutta onnistui keräämään vain 250 dollaria. He olivat uupuneita ja alkoivat riidellä.

– Sitten asiat menivät huonompaan suuntaan, Susan sanoo.

– Exäni tuli huoneeseen ja ehdotti, että järjestää häät (Las) Vegasissa. Nauroin päin hänen kasvojaan, mutta hän oli vakavissaan. Hän halusi sellaiset halvat, nukkavierut, saastaiset ilotyttöjen Vegas-häät. Mitä hittoa? Oliko hän sekaisin?

Mies poistui huoneesta pyytämättä anteeksi ideaansa. Järkyttynyt Susan soitti kaasolleen itkien.

– Sympatian sijaan minulle sanottiin, että pyysin liikaa ja minun pitäisi pysyä budjetissani. Siis... Sanat eivät voi edes kuvailla.

Susan ihmettelee, miten ystävä, joka kaiken lisäksi lupasi antaa rahaa ja perui sitten aikeensa, ei ymmärtänyt hänen unelmahäidensä tärkeyttä. Susan solvasi ystävää puhelimessa ja löi tälle luurin korvaan; tämä puolestaan esti hänet sosiaalisessa mediassa.

"Miten vaikeaa olisi ollut vain lahjoittaa rahaa, ystävät?"

Häistä tuli todellinen katastrofi. Morsiusneidotkaan eivät enää halunneet olla Susanin kanssa tekemisissä. Susanin parisuhde alkoi rakoilla, ja nainen sai omien sanojensa mukaan jopa nimettömiä uhkauksia.

Lopulta hän erosi miehestään.

– Olen uupunut. Olen luihin ja ytimiin asti väsynyt. Sydämeni ei ole ennallaan. Se on kylmä kuin kivi. Särkynyt. Tyhjä. Minun täytyy päästä pois tästä kamalasta yhteiskunnasta. Miten vaikeaa olisi ollut vain lahjoittaa rahaa, ystävät? Onko minulla teille merkitystä? Antakaa hitto vie minulle rahaa häitäni varten. En edes kaunistele. En aio teeskennellä, etteikö se olisi ollut asia, jota haluan.

Lopuksi Susan ilmoitti, että aikoo jatkaa elämäänsä yksin ja jättää "petolliset" ystävät taakseen.

Onko tarina totta vai ei?

Tarina on levinnyt kulovalkean lailla ja kerännyt sekä huvittuneita että järkyttyneitä kommentteja netissä. Moni pohtii, voiko näin äärimmäinen tarina edes olla totta.

– Onko tämä parodiatili, Twitter-käyttäjä Yelena Reznikova ihmettelee.

– Onko tämä totta, vai luovan kirjoittamisen harjoitus? Nimimerkki Megs kysyy.

Totta tai ei, tarina on kuitenkin saanut monet pauloihinsa.

‏– Susan ansaitsee reality-ohjelman, Twitter-käyttäjä IngloriousMike sanoo.

– Susan, kiltti, anelen sinua, hanki apua, käyttäjä Jiminy Cricket sanoo.

Osa kommentoijista huomauttaa, että jo 15 000 dollaria olisi riittänyt upeisiin häihin. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Susan on epävarma ja haaveilee luksuselämästä?

Susanin koko nimi ei tule missään vaiheessa esiin, eikä keskustelun alkuperäkään ole täysin selvillä. Susanin serkuksi itseään väittävä henkilö otti osaa keskusteluun kertomalla, että Susan on oikea ihminen, joka vertaa itseään muihin ja pitää Kardashianin perheen luksuselämän seuraamisesta, mutta on muuten aina vaikuttanut mukavalta.

– Mitään varoitusmerkkejä ei tule mieleen, serkku sanoo.

Serkun mukaan Susan on epävarma ja haaveilee luksuselämästä.

– Maaseudulla kasvaminen ei ole kaikista hohdokkain asia. Ehkä hänen häpeän ja nolouden tunteensa edistävät hänen himoaan saada luksusta ja panna muut maksamaan sitä. Joka tapauksessa en usko, että kukaan perheessämme olisi aavistanut tätä.

Kaikestan draamasta huolimatta perhe ei serkun mukaan usko, että Susan lähtisi reppureissaamaan yhtään mihinkään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja