Morsian halusi hääpukunsa olevan salaisuus – äiti lähetti salaa kuvat sukulaisille: "Olen raivona"

Nimetön morsian kertoo, että hänen äitinsä lähetti kuvan salaisuudeksi tarkoitetusta morsiuspuvusta eteenpäin.

Mihin äitiä tarvitaan? Videolla lapset vastaavat!

Ottaisitko äitisi mukaan, kun sovitat häävaatteitasi? Tämä morsian otti – ja katuu sitä nyt, kertoo Mirror-lehti.

"Hän on näyttänyt kuvat vain isälleni ja veljelleni ja hänen vaimolleen..."

Nimetön morsian valitti tuntemuksiaan Mumsnet-keskustelupalstalla. Hän oli käynyt mekko-ostoksilla ja löytänyt unelmiensa hääpuvun.

Morsian halusi mekon olevan yllätys, joten hän oli pyytänyt, että siitä ei oteta liikkeessä kuvia. Pian häntä kuitenkin odotti karu yllätys.

– Tänään veljeni vaimo lähetti WhatsAppissa viestin ja sanoi, että rakastaa mekkoani ja hän oli yllättynyt, että mekon tyyli sopi minulle. Hän sanoi, että äitini lähetti heille kuvan, nimimerkkiä Popsicle434544 käyttävä morsian kirjoittaa.

– Soitin äidille, hän sanoi hävyttömästi, että otti salaa pari kuvaa eikä kannata huolehtia, hän on näyttänyt ne vain isälleni ja veljelleni ja hänen vaimolleen. Niin, ja Margelle pubissa. Olen raivona.

"Vaihtaisin puvun enkä näyttäisi uutta hänelle"

Morsian kysyy muilta, onko hän kohtuuton ollessaan tilanteesta vihainen. Moni vastaaja vakuuttaa, että asiasta saa suuttua.

– Vaihtaisin puvun enkä näyttäisi uutta hänelle. Mikä lehmä, nimimerkki GabriellaMontez tylyttää.

– Olen pahoillani, hän varmaankin vain innostui liikaa ja ajatteli, että mekko oli niin ihana, että hänen oli pakko jakaa se. En syytä sinua raivona olemisesta, toivon, ettei hän tee tuollaisia juttuja sinulle tavallisesti, nimimerkki Barkface kirjoittaa.

Kommentoijien mukaan äidille ei kannattaisi jatkossa kertoa muitakaan yksityiskohtia häistä, jotta hän ei kerro niitä eteenpäin. Nimimerkki mummymeister uskoo, että äiti esittelee hääpuvun kuvia varmasti muillekin, jos saa pitää ne puhelimessaan.

– Joten aluksi ne täytyy poistaa. (Se täytyy tehdä) sinun edessäsi, älä usko häntä, jos hän sanoo poistaneensa ne. Sitten sanot hänelle, että koska hän teki näin, olit niin hermostunut, että menit ja ostit toisen/muita mekkoja. Vaikka päättäisit, ettet tee näin, sinun täytyy sanoa hänelle tehneesi niin, jotta hän ymmärtää, miten väärin tämä on, ja myöskin siksi, jos hän ymmärtää tekniikan päälle ja on tallentanut kuvat muualle, hän ei näytä niitä ympäriinsä. Minä en olisi rauhallinen asian suhteen. Olisin raivostunut, mummymeister kirjoittaa.

Mitä merkitystä mekon näyttämisellä on?

Osa kommentoijista ihmettelee, mitä merkitystä mekon näyttämisellä ylipäätään on.

– Koska se on hermostuttanut morsiamen eikä hänen äidillään ole lupaa näyttää sitä kaikille. Ne eivät ole hänen häänsä, ne ovat hänen tyttärensä, ja yleensä mekko on yllätys, nimimerkki Maelstrop selittää.

Tämä tapaus ei ole edes äärimmäisin hääpukeutumiseen liittyvä ongelma: erään morsiamen anoppi soitteli hänelle kymmeniä kertoja päivässä, jotta morsian käyttäisi hänen hääpukuaan juhlassa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja