Käärijä löysi Euroviisuista yllättäen uuden tosiystävän – yhteys löytyi hellyttävällä tavalla: "Kommunikoitiin aluksi pelkästään kasvoilla ja eleillä"

Käärijä ei esiinny jääkiekon MM-kisoissa lukuisista pyynnöistä huolimatta – kertoi syyn MTV:lle 1:19
Käärijä ei esiinny jääkiekon MM-kisoissa lukuisista pyynnöistä huolimatta – kertoi syyn MTV:lle

Käärijä ystävystyi Euroviisuissa Slovenian edustusbändin Joker Outin laulajan Bojan Cvjetićaninin kanssa.

Artisti Käärijä, oikealta nimeltään Jere Pöyhönen, teki viisuhistoriaa sijoittumalla Euroviisujen finaalissa Liverpoolissa lauantaina 13. toukokuuta toiseksi suomenkielisellä kappaleellaan Cha cha cha. Yksikään suomenkielinen kappale ei ole koskaan menestynyt maailmalla vastaavalla tavalla, ja kyseessä oli myös Suomen viisuhistorian toiseksi paras tulos. 

Menestyksen ja kokemuksen lisäksi Käärijä löysi viisuista itselleen uuden, hyvän ystävän, sillä hän tutustui hyvin Slovenian edustusbändin Joker Outin laulajan Bojan Cvjetićaninin kanssa.

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt runsaasti videoita kaksikon touhuiluista viisuhumun keskellä. Paljon reaktioita on kerännyt muun muassa TikTokissa kiertävä video finaalin kulisseista, jossa Cvjetićanin yrittää piristää toiseksi tullutta Käärijää, joka oli pettynyt siihen, ettei voittoa viisuista tullut. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Käärijä kertoi Huomenta Suomen haastattelussa tavanneensa Cvjetićaninin ensimmäistä kertaa Euroviisujen etkotapahtumassa Madridissa huhtikuussa. 

– Mehän kommunikoitiin aluksi pelkästään kasvoilla ja eleillä, ja aina kun käveltiin toistemme ohi, ruvettiin vaan räkänä nauramaan. Ja siinä tunsi heti jotenkin, että tässä on jotain meidän välillä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Käärijän mukaan kaksikko alkoi tämän jälkeen hiljalleen tutustua paremmin, ja lopputuloksena on hyvä ystävyys. Hän kertoo heidän viettäneen paljon aikaa yhdessä Euroviisuissa ja pyrkivän näkemään toisiaan kesällä, vaikka kummallakin tulee olemaan keikkakiireitä. 

– Tullaan varmasti jatkossakin näkemään. 

Alla olevalta videolta näet Käärijän erikoishaastattelun kokonaisuudessaan.

Käärijä ei esiinny jääkiekon MM-kisoissa lukuisista pyynnöistä huolimatta – kertoi syyn MTV:lle 1:19

Lue myös:

    Uusimmat