Käärijän vaarallinen läheltä piti -tilanne viisufinaalissa hämmästytti – kertoo mitä tapahtui: "Se olisi todennäköisesti tyrmännyt mut"

Vieraana viisuhurmaaja Käärijä 8:19
Katso Käärijän haastattelu videolta!

Käärijän vaarallinen vaijerinväistö Euroviisujen finaalissa on puhuttanut laajalti.

Euroviisujen jännittävä finaali käytiin lauantaina 13. toukokuuta Liverpoolissa. Kisan voitti Ruotsin edustaja Loreen ja Suomen edustaja Käärijä teki historiaa sijoittumalla toiseksi suomenkielisellä kappaleellaan Cha cha cha

Käärijä vieraili Huomenta Suomessa keskiviikkona 17. toukokuuta kertomassa viisumatkastaan. Yksi Käärijän finaaliesityksen puhuttavimpia hetkiä oli läheltä piti -tilanne, kun hän oli törmätä kesken kaiken mustaan vaijeriin, joka piti hänen lavarakennelmaansa pystyssä. Käärijä väisti vaijerin viime hetkillä, ja sosiaalisessa mediassa ylistettiin "vuoden sykähdyttävintä urheiluhetkeä"

Huomenta Suomessa Käärijä kertoi, että tilanteessa kävi juuri niin, kuin se televisioruuduille välittyi. 

– Siinä oli jätetty pieni ylläri meikäläiselle. Sitä ei kenenkään piikkiin voi laittaa, aina sattuu ja tapahtuu asioita. Ja tuolla kun Liverpoolissa treenattiin, sitä ei koskaan tapahtunut meidän treeneissä. Finaalissa sitten se vaijeri odotti siellä, Käärijä kertoi. 

– Se oli Suomessa käynyt pari kertaa, niin jotenkin vaistomaisesti tajusin, että siinä se nyt taas möllöttää. En tiedä kuinka lähellä olin, kun tajusin sen, mutta sain väistettyä onneksi. 

Jos Käärijä olisi törmännyt vaijeriin kesken esityksen, olisi sillä voinut olla pahat seuraukset. 

– Sitten se olisi todennäköisesti tyrmännyt mut siihen. Mutta sitten olisi jatkettu matkaa, ja siitähän olisi saatu taas hauska tarina. 

Yllä olevalla videolla Käärijä kertoo, kuinka on jaksanut viisuhumun keskellä ja tulisiko hänen mielestään Euroviisujen raatien toimintaa muuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat