Kaapo Kakko piti vastustajaa pilkkanaan! Suomalaiselta huikea taidonnäyte NHL:ssä

Katso tästä Tulosruudun juttu NHL-yöstä.

New York Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko näytti taitojaan ja teki jääkiekon NHL:ssä huikean upean maalin. Rangers pöllytti Minnesota Wildia lukemin 7–3.

Kakko kihautti Rangersin 6–2-johtolukemiin kolmannessa erässä. Suomalainen iski kiekkoon hyökkäysalueen kulmauksessa ja alkoi sen jälkeen pitää Wildia täysin pilkkanaan.

Kakko kiersi maalin, suojasi pelivälinettä väkevästi pitäen sen vastustajiensa ulottumattomissa ja kiepahti sitten kohti rysää. Samettisesti laattaa käsitellyt Kakko ajoi päättäväisesti luukulle saakka ja päätti suorituksensa tuikkaamalla limpun uuniin Wild-maalivahti Marc-André Fleuryn jalkojen välistä. Osuma oli Kakolle kauden ensimmäinen.

Kovimmassa tehoiskussa oli Rangersin venäläishyökkääjä Artemi Panarin, joka nakutti 1+3=4 pistettä.

Rangersin ykkösketjussa Chris Kreiderin ja Mika Zibanejadin rinnalla vastuuta saanut Kakko pelasi ottelussa 15.55 minuuttia.

Rangers on pelannut nyt kaksi runkosarjaottelua ja voittanut molemmat. Minnesotalle peli oli sesongin ensimmäinen.