Jarmo Kekäläinen avaa: näin kauan Patrik Laine voi joutua olemaan sivussa

Katso tästä Tulosruudun juttu NHL-yöstä.

Jääkiekon NHL:ssä Columbus Blue Jacketsin maalitykki Patrik Laine voi joutua olemaan poissa kaukalosta 3–4 viikkoa, seuran suomalainen general manager Jarmo Kekäläinen kertoo nhl.comin mukaan.

Laine, 24, teki eilen Columbuksen kauden avausottelussa joukkueen ainokaiseksi jääneen maalin, mutta poistui pian jäältä. Kyynärpäänsä laitakahinassa loukannut suomalainen pelasi alle kahdeksan minuuttia ja jätti ison loven joukkueensa hyökkäyskalustoon.

Laine teki maalinsa, kun toista erää oli pelattu vain 11 sekuntia. Columbus-tähden taidonnäytteestä huolimatta isäntäjoukkue Carolina Hurricanes vei voiton maalein 4–1.

Columbuksen on määrä pelata kolmen viikon päästä Tampereella ensimmäinen kahdesta ottelustaan hallitsevaa liigamestaria Colorado Avalanchea vastaan.

– Vaikea ajoitus Laineelle, toivottavasti hän voi pelata nuo kisat kotikaupungissaan, Columbuksen tiedottaja Jeff Svoboda kirjoittaa Twitterissä.

Seuraavan kerran Columbus nähdään kaukalossa Suomen aikaa varhain lauantaina, kun ohiolaisseura isännöi kauden ensimmäisessä kotipelissään Tampa Bay Lightningia. 

Lue myös:

    Uusimmat