Jungle Juice Bar irtisanoutuu Noora Fagerströmin arvomaailmasta – pariskunnalla yhtiöstä vähemmistöosuus

Jungle Juice Bar -yhtiö kertoo Facebook-sivuillaan, ettei Fagerströmit ole osallistuneet yhtiön toimintaan kevään 2020 jälkeen.

– Nykyisen kansanedustajan ja vuosien takaisten johtohenkilöiden näkemykset eivät edusta Jungle Juice Barin arvomaailmaa millään tavalla ja sanoudumme heidän kommenteistaan irti, yhtiö kertoo.

Myöhemmin yhtiö jatkaa kommenttikentässä, että Fagerströmeillä on yhtiöstä pieni vähemmistöosuus.

– Mutta Jungle Juice Bar ei ole jakanut osinkoja omistajilleen. Eivätkä perustajamme ole nostaneet palkkaa vuoden 2019 jälkeen.

Kokoomuksen kansanedustaja Noora Fagerström joutui someryöpytyksen kohteeksi sen jälkeen, kun Iltalehti julkaisi hänestä haastattelun. Haastattelussa Fagerström kertoi muun muassa näkemyksiään hallituksen kiristystoimista.

– Totta kai toimet kohdistuvat pienempituloisiin, mutta sen takia, kun he ovat kotona ja saavat etuuksia. Kun he menisivät töihin, Fagerström sanoi Iltalehden jutussa. 

Tämä ja useat muut Fagerstömin kommentit herättivät sosiaalisessa mediassa närää. Lisää kiivastusta herätti, kun Fagerströmin puoliso Petteri Fagerström lähetti Instagramissa puolisoaan kritisoneille uhkaavia viestejä. Fagerstömit ovat myöhemmin pahoitelleet sopimattomia viestejä.

Lue myös:

    Uusimmat