Haukutulle pikkupojalle sataa tukea – Arman Alizad lupasi viedä jäätelölle

Vantaalaisessa vaateliikkeessä haukutulle pikkupojalle sataa tukea niin tavallisilta suomalaisilta kuin julkisuuden henkilöiltäkin.

Tv-persoona Arman Alizad on osoittanut julkisesti tukensa vantaalaisessa vaateliikkeessä haukutulle pikkupojalle. Aiemmin myös vapaaottelija Makwan Amirkhani osoitti tukensa kiusaamisen kohteeksi joutuneelle lapselle, ja kertoi vievänsä pikkupojan mielellään lelukauppaan.

Tästä on kyse:  Sosiaalisessa mediassa laajalti levinnyt suomalaisäidin päivitys kertoi surullisen tarinan pikkupojasta, jota kolmen nuoren naisen joukko haukkui avoimesti vantaalaisessa vaateliikkeessä. Lue tarina kokonaisuudessaan täältä!

Alizad puolestaan kirjoittaa Facebook-tilillään, että: "Vien enemmän kuin mielellään tän ihanan pojan jätskille koska tahansa, jos hän haluaa tavata ja voin kertoa hälle pari tarinaa maailmalta viidakoiden samaaneista ja vuoristojen kotkametsästäjistä."

Alizad muistuttaa, että kiusaamisessa paljon on kasvatuksesta kiinni.

Katso koko päivitys alta:

Jos Armanin päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olemme kaikki hyvin hämmentyneitä, mutta erittäin otettuja. Tuntuu uskomattomalta , että tuntemattomat ovat näin kilttejä pienelle pojallemme, haukutun pikkupojan äiti kertoo MTV Lifestylelle.

Mutta lähteekö pikkupoika vapaaottelijan kanssa lelukauppaan tai tv-persoonan kanssa jäätelölle? Äiti ei osaa vielä sanoa, tarttuuko perhe Amirkhanin ja Alizadin tarjouksiin.

Suomalaisäidin päivitystä on jaettu jo liki 17 000 kertaa, ja sen alle on tulvinut kommentteja tapahtumaa kauhistelleilta ihmisiltä ja tsemppauksia haukutuksi tulleelle pojalle.

Päivitetty 15.3. klo 11.35: Otsikkoa ja ingressiä muokattu. Lisätty äidin päivitysten jakojen määrä.

Miksi ei saa kiusata? Suomalaislapset kertovat videolla:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja