Jukka Hildén kyynelehtii kertoessaan lapsuudestaan: "Isäni ei osaa lukea eikä kirjottaa"

Jukka Hildén avautuu lapsuudestaan Maria Veitolalle. 

Yökylässä Maria Veitola -sarjan seuraavassa jaksossa Maria Veitola matkaa Jukka ja Chachi Hildénin luokse Ähtäriin. Yökylän aikana tunteet vaihtelevat syvällisistä ja herkistä keskusteluista riemun kiljahduksiin mönkijäradalla.

Jaksossa Jukka Hildén puhuu paljon myös lapsuudestaan. Kyyneleiltä ei vältytä, kun mies kertoo elämästään. 

– Olen aina ollut sellainen vastuunkantaja. Minulla on vuoden nuorempi pikkuveli, isäni ei osaa lukea eikä kirjottaa. Hän syntyi avioliiton ulkopuolella, silloin aika oli vähän karumpaa. Hän oli siis poikakodissa, Hildén kuvailee. 

Hän on aikaisemmin kertonut isänsä sairastaneen alkoholismia. Miehen mukaan hänen äitinsä ja isänsä kohtasivat, kun isä suunnitteli itsemurhaa. 

– Isä oli hyppäämässä kalliolta, äiti sattui osumaan paikalle. Isä oli aina aika komee ja karismaattinen. Sitten se pyörsi päänsä. Meidän äiti sano, että haluaisi nähdä kahvilla viikon päästä, mutta pitää olla selvinpäin, Hildén kertoo. 

Toisella tapaamiskerralla mies oli tullut paikalle selvinpäin ja pariskunta aloitti seurustelun. 

– Olinhan se raskasta meidän äidille, kun isä oli kasvanut niin kuin se oli kasvanut. Äiti huolehti sen perään paljon. Sen takia varmaan paljon sitä vastuuta ja huolta vyöryi minun harteilleni, Duudsoni sanoo.

Mikä sai isän lopettamaan juomisen? Katso ylhäällä olevalta videolta Maria Veitolan ja Jukka Hildénin keskustelu!

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat